Μπαράζ συλλήψεων στη Μύκονο

Συνολικά 7 συλλήψεις για ναρκωτικά, πλαστογραφία και παράνομη διαμονή στη χώρα - Σύλληψη 2 μη νόμιμων αλλοδαπών στη Σαντορίνη

Μπαράζ συλλήψεων στη Μύκονο

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 27-09-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το
Ην. Βασίλειο. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη (4) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Την 27-09-2019 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 24, 27, 28 και 43 ετών γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 27-09-2019 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο 19χρονοι αλλοδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κορονοϊός: Γιατί είναι πιο δύσκολη η διαχείρισή του στη νησιωτική Ελλάδα

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα

Την 27-09-2019 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρα, δυο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 27 ετών γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.