Με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Μαχητικών Αθλημάτων στην Σύρο

0

Το Σαββάτο 31/8/2019 πραγματοποιήθηκε το 1ο φεστιβάλ Μαχητικών τεχνών στο νησί της Σύρου με διοργανωτή των Α.Σ.Συρου και τον Δήμο Σύρου Ερμούπολη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει την απερχόμενη δημοτική αρχή για την δυνατότητα που μας έδωσε ώστε να παρουσιάσουμε τα Μαχητικά αθλήματα τα οποία διδάσκουμε στον Σύλλογο μας παραχωρόντας την εξέδρα και το χώρο της πλατείας ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την παραπάνω εκδήλωση .

Τα αθλήματα που παρουσιάστηκαν είναι : 1) Kickboxing, 2) Μεικτά Μαχητικά Αθλήματα, 3) Brazilian jiu jitsu 4) Combat ju jitsu 5) Judo 6)Jiu Jitsu 7) Αυτοάμυνα

Οι Προπονητές που συμμετείχαν στην επίδειξη είναι :

1. Frank Μαλλιαρός μαύρη ζώνη 2dan στο combat Ju Jitsu ,μαύρη ζώνη στο brazilian jiu jitsu και μαύρη ζώνη 1 dan στο Judo

2. Φίλιππος Γιανακκίδης μαύρη ζώνη 3dan στο Ju Jitsu

3. Αντώνης Αυγέρης μαύρη ζώνη 6 dan στην αυτοάμυνα και μαύρη ζώνη 2dan στο Ju Jitsu .

4. Φίλλιπος Μουράτογλου μαύρη ζώνη 2 dan στο Ju Jitsu

5. Δημήτρης Κορφιάτης Μαύρη ζώνη 1 dan στο Kick Boxing

6. Γιώργος Ρούσσος Μαύρη ζώνη 2dan στο Kickboxing , προπονητής Μεικτών Μαχητικών Αθλημάτων , Μαύρη ζώνη 2 dan στο combat ju jitsu

Τα αθλήματα του Combat ju jitsu , του Brazilian ju jitsu καθώς και του Judo παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό της Σύρου αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την άρτια παρουσίαση από τους προπονητές δίνοντας μια νέα επιλογή άσκησης στους πολίτες του νησιού αλλά και τους επισκέπτες του. Επίσης τα αθλήματα του kickboxing και του ΜΜΑ για ακόμη μια φορά κράτησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων σε υψηλά επίπεδα ο αθλητής μας Μαργαρίτης Στεργιόπουλος έδειξε ότι είναι σε άριστη κατάσταση και η σκληρή προετοιμασία μαζί με τον συναθλητή του Νίκο Χούλη έχει αποτελέσματα δίνοντας μας έτσι ελπίδες για μια θέση στα μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Σαράγεβο τον προσεχή Οκτώβριο . Επίσης οι αθλητές μας Γιάννης Δέλλας , Βαγγέλης Αρακάς και Αχιλλέας Ιονάσκου που μας βοήθησαν στην παρουσίαση του Kickboxing βρίσκουν τον καλό τους εαυτό με στόχο την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μεγάλη εντύπωση έκανε η προσέγγιση της αυτοάμυνας από τον δάσκαλο Αντώνη Αυγέρη που μετά από μια πληθώρα αφοπλισμών σε όπλα παρουσίασε το τη πραγματικά είναι αυτοάμυνα με την βοήθεια του προπονητή Γιώργου Ρούσσου υπενθυμίζοντας στους παρευρισκόμενους ότι πάνω από την ανθρώπινη ζωή δεν είναι τίποτα.

Για το τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση οι οποίοι είναι : Παναγιώτης Ρούντας , Αντώνης Τασόπουλος και Παύλος Ραφαήλ τους οποίους όταν τους χρειαστήκαμε ήταν εκεί για να μας λύσουν τα χέρια καθώς και το ξενοδοχείο Francoise και το Γιάννη Αργάνη (2djs)για την ηχητική κάλυψη .

Ραντεβού στο 2ο Φεστιβάλ Μαχητικών Τεχνών

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here