Καταγγέλλουν κακοτεχνίες και αδιαφορία στις ασφαλτοστρώσεις στο Άνω Μάννα

0

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρωμάτων σε δρόμους της Σύρου, κάτι το οποίο μας ευχαριστεί και φυσικά το επικροτήσουμε, φτάνει τα όλα τα δημόσια έργα να υλοποιούνται σωστά χωρίς να βλάπτουν κανέναν και κυρίως τους Έλληνες πολίτες.

Πολλές φορές, όταν ο χρόνος πιέζει να ολοκληρωθεί το έργο φέρνει τα παρακάτω αποτελέσματα. Βιαστικές κακοτεχνίες που προκαλούν την δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών που χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου.

Σύμφωνα με καταγγελία άγνωστη μας που έγινε στο cyclades24, οι εργασίες ασφαλτοστρώσεις στο Άνω Μάννα έγιναν βιαστικά με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αγανάκτηση του καταγγέλλοντα.

Οι εργασίες της ασφαλτόστρωσης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 19 Σεπτεμβρίου, έγιναν βιαστικά και κακότεχνα, με επάλληλες στρώσεις, αφού δεν απομακρύνθηκε κανένα προηγούμενο στρώμα ασφάλτου που ήδη είχαν υπερυψώσει το επίπεδο του δρόμου.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, θα είναι καταστροφικά με τις πρώτες βροχές, καθώς τα νερά θα οδηγούνται μέσα στις ιδιοκτησίες τους που βρίσκονται δίπλα στον δρόμο ή κάτω από το επίπεδο του υπερυψωμένου δρόμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, το έργο έγινε βιαστικά και υπό τους ήχους των έντονων διαμαρτυριών τους, οι οποίες, όμως, δεν εισακούστηκαν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για πλημμύρες ειδικά σε υπόγειες ιδιοκτησίες τον χειμώνα.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες, καλούν την Περιφέρεια και κυρίως τον εργολάβο να αποκαταστήσουν άμεσα τη σοβαρή κακοτεχνία που έπραξαν, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο των ιδιοκτησιών που βρίσκονται πλησίον του δρόμου, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα διστάσουν να προσφύγουν με κάθε νόμιμο τρόπο κατά των υπευθύνων προς αποκατάσταση των αρχικών επιπέδων και πλήρους αποζημίωσή τους.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here