ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Alpha-Voutsinos.  

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Alpha Voutsinos απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν παρακολουθήσουν μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ – ΓΑΛΛΙΚΩΝ – ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ – ΙΤΑΛΙΚΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ από όπου και αν βρίσκονται , που θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα συνδυάζοντας την εξ’ αποστάσεως μέθοδο με την προσέλευσή τους στις εγκαταστάσεις μας κάποιες ώρες την εβδομάδα ή που θέλουν να παρακολουθήσουν των κύκλο μαθημάτων που τους ενδιαφέρει αποκλειστικά απο το σπίτι τους.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα τμήματα του ηλεκτρονικού διαδικτυακού φροντιστηρίου είναι μέχρι 8 ατόμων και το μάθημα γίνεται ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό και τους ίδιους στόχους όπως και σε μια κλασσική τάξη.

 

Πιο συγκεκριμένα, Ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα του από ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ αρκεί να έχει – καλή σύνδεση στο Ίντερνετ – laptop – σταθερό υπολογιστή – tablet ή κινητό. Εάν βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο θα χρειαστεί κάποιο μικρόφωνο που να απομονώνει τους εξωτερικούς ήχος ( noise cancellation).

 

Τμήματα για όλες τις ξένες γλώσσες που απαιτούνται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ως ειδικό μάθημα.

 

Μπορείς να επιλέξεις τα μαθήματα που επιθυμείς να παρακολουθήσεις όπως επίσης και μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας Writing – Reading – Speaking – Listening – Grammar

 

Τμήματα ενός ατόμου

Τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Τμήματα επαγγελματικών αγγλικών.

Tourism, Management, Call Centers, Secretarial, Agriculture, Medical,Accounting, Agriculture, Art & Design, Banking,Beauty Salon,Business English,

Call Centers,Construction – Buildings,Cooking,Dentistry,Electronics,Engineering

Environmental Engineering,Finance,Fishing & Sea Food Industry,Flight Attendant

Food Service Industries,Hotels & Catering,Insurance,Kindergarten Teacher,Law,Logistics

Management ,Paramedics,Plumbing,Sales and Marketing,Science,Secretarial,Security

Software Engineering,Police,Plant Reduction,Real Estate,Phycology,Public Relations

Sports,Travel Agent,University Studies

Το πρόγραμμα προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες και σε μαθητές που έχουν περιορισμένο χρόνο, που ταξιδεύουν τακτικά,που δεν είναι εύκολο ή που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μεταβούν στο Κέντρο μας,

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

Η διασύνδεση με το ηλεκτρονικό μας Κέντρο Ξένων Γλωσσών είναι εξαιρετικά απλή. Χρειάζεται ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και σύνδεση στο internet. Ο μαθητής συνδέεται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών προκαθορισμένες ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει με τον διευθυντή σπουδών του Κέντρου και παρακολουθεί ατομικό ή ομαδικό μάθημα, ανάλογα με την επιλογή του.

Στο μάθημα βλέπει και ακούει τον καθηγητή του και τους συμμαθητές του και αντίστροφα. Συμμετέχει κανονικά όπως σε μία φυσική τάξη, έχει τη δυνατότητα να ανταλλάσσει ιδέες, να λύνει τις απορίες του και να μοιράζεται τον διαδραστικό πίνακα με τον καθηγητή του και τους συμμαθητές του. Επίσης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον άσπρο πίνακα.Στον πίνακα αυτόν μπορεί να γράφει και ο ίδιος, να επιλύει θέματα να θέτει απορίες, να «σηκώνεται» δηλαδή κανονικά στον πίνακα όπως σε μία φυσική τάξη. Μπορεί επίσης να ανταλλάσσει ηλεκτρονικά έγραφα, χειρόγραφα, αρχεία εικόνας και videos.

 

ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗΣ

Τα τεστ για όλες τις τάξεις  όπως επίσης και τα τεστ προσομοίωσης , για τα τμήματα που προετοιμάζονται για εξετάσεις, γίνονται διαδικτυακά και ο μαθητής έχει άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματα όπως επίσης και στο ίδιο το τεστ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι γονείς μαζί με τον μαθητή ενημερώνονται όσο συχνά επιθυμούν για την πορεία της προσπάθειας είτε προγραμματίζοντας κάποια συνάντηση με τον καθηγητή είτε online. Επίσης κάθε τρίμηνο δίνεται στους γονείς το δελτίο επίδοσης του μαθητή και  ενημερώνονται από όλους τους καθηγητές.

Το κόστος των μαθημάτων εξαρτάται από τον αριθμό των ωρών και των μαθητών που βρίσκονται σε μια τάξη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία μας στο τηλέφωνο 22810-86844 και να προγραμματίσετε τηλεφωνική ενημέρωση για το πρόγραμμα.

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here