Ήχησε το “πρώτο κουδούνι” στα εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου – Σημαντική ημέρα για τη Λασαλιανή Εκπαιδευτική Κοινότητα

0

Διπλή ήταν η χαρά των μαθητών και των εκπαιδευτικών των εκπαιδευτηρίων ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου, αρχικά λόγων της επιστροφής τους στα θρανία και κατά δεύτερον λόγω της λειτουργίας του νέου “Βαμβακάρειου” Γυμνασίου το οποίο κέντρισε τα βλέμματα στη τελετή αγιασμού και την οποία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, κ. Πέτρος Στεφάνου, παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωρόθεου Β’.

Η σχολική οικογένεια των χριστιανικών σχολών καλωσόρισε τους νέους μαθητές που θα απαρτίζουν το γυμνάσιο-στολίδι του νησιού, αλλά και τα πρωτάκια του παιδικού σταθμού, καθώς και του δημοτικού.

Το παρών στον αγιασμό έδωσαν οι δυο εναπομείναντες ΦΡΕΡ Νικολά και ΦΡΕΡ Φραγκίσκος, πλήθος γονέων, εκπαιδευτικό προσωπικό, παλιοί μαθητές, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Μηνάς Αληφραγκής.

Όλοι ευχήθηκαν μια καλή σχολική χρονιά τόσο σε μαθητές όσο και σε εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα στο νέο Βαμβακάρειο Γυμνάσιο. Η πολύτιμη συνδρομή – χορηγία της οικογένειας του Πατριάρχη της ρεμπέτικης μουσικής, βοήθησε τα Εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ να υλοποιήσουν το όραμα δεκαετιών.

Ήχησε το “πρώτο κουδούνι”

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here