Η εφαρμογή του AUTODOC

Η εφαρμογή του AUTODOC

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας παρέχει έναν καινούριο τρόπο αγοράς ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτου, κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο κατασκευαστών. Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητές συσκευές. Όποιο λειτουργικό σύστημα και αν χρησιμοποιεί  το κινητό σας τηλέφωνο, iOS ή Android, θα βρείτε την εφαρμογή μας στο ανάλογο κατάστημα εφαρμογών. Κατεβάστε τη δωρεάν. Μετά, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές αγορές, με ελάχιστες κινήσεις των δακτύλων σας. Στην κυριολεξία, θα απαιτηθούν ελάχιστα μόλις λεπτά από τη στιγμή που θα επιλέξετε προϊόν, μέχρι να το πληρώσετε. Εμείς θα κάνουμε το βέλτιστο δυνατό για να σας παραδοθούν οι  αγορές σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, για να αρχίσετε ταχύτατα τη συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου σας. 

Ο αναλυτικός εικονογραφημένος κατάλογος, τον οποίο θα βρείτε στην εφαρμογή μας, θα σας παράσχει βοήθεια στην πλοήγηση μέσα στην τεράστια γκάμα των ανταλλακτικών μας για αυτοκίνητα κάθε μάρκας και μοντέλου. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την αναζήτησή σας με βάση τον αριθμό πλαισίου (VIN), τη μάρκα, το μοντέλο ή το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου σας. 

Σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, όπως ρουλεμάν, ιμάντες, λαμπτήρες φώτων, δίσκους φρένων, τακάκια φρένων, τμήματα συμπλέκτη, κ.α. Παράλληλα, η συλλογή μας διαθέτει και πλήθος λειτουργικών υγρών, όπως λάδια κινητήρα και μετάδοσης, ψυκτικά υγρά (παραφλού), υγρά φρένων, κ.λπ. Ακόμη, σε εμάς, θα βρείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα από προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, προϊόντα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή για να κάνετε τη συντήρηση του οχήματός σας, μόνοι σας στο γκαράζ σας. Προσφέρουμε όλα τα ανταλλακτικά του καταστήματός μας με εγγύηση, ενώ αν έχετε οποιαδήποτε απορία που να αφορά την εφαρμογή των ανταλλακτικών, τους όρους παράδοσης ή τις μεθόδους πληρωμής – έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε τη βοήθεια των ειδικών της υπηρεσίας υποστήριξής μας.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή μας και κάντε ηλεκτρονικές αγορές τμημάτων υψηλής ποιότητας. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής μας, για να μη χάνετε τις επικερδείς μας προσφορές και να ξεκινήσετε να κάνετε οικονομία χρημάτων στις αγορές σας! Επίσης, να έχετε κατά νου ότι κάνουμε τακτικές προσφορές και παρέχουμε δωρεάν παράδοση εδώ Autodoc.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here