Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ένας άνδρας ο οποίος καταπλακώθηκε από μεγάλο δένδρο που έπεσε στην είσοδο του Ιερού Ναού Παναγιάς Εκατονταπυλιανής, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Παροικίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parianostypos.gr, το ατυχές περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, όταν ξαφνικά, ο μεγάλος φίκος που βρίσκονταν έξω από το Ναό, ξεριζώθηκε και έπεσε με ορμή προς την πλευρά που βρίσκεται η είσοδος της εκκλησίας.

Ένας άνδρας που βρισκόταν στο σημείο καταπλακώθηκε και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας, ωστόσο, υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα στη μέση, καθώς δεν χτυπήθηκε από τον κορμό ή από κάποιο μεγάλο κλαδί του δέντρου.


Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος,  άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής οι οποίοι απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο άνδρα. Παράλληλα, συνεργεία του Δήμου Πάρου, της ΔΕΥΑΠ και της πυροσβεστικής, τεμάχισαν τα κλαδιά και απομάκρυναν τον κορμό και το δέντρο, το οποίο κατά φαινόμενα είχε καταστεί επικίνδυνο λόγω του βάρους και των προβλημάτων στο ριζικό σύστημα.

Αν λάβουμε υπόψιν ότι το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται πολυσύχναστο, λόγω της εισόδου και εξόδου μεγάλου αριθμού πιστών επί καθημερινής βάσεως, κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here