Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στο κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Νάξου η τελετή παράδοσης της δωρεάς του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, η οποία αφορά δυο ιατρικά μηχανήματα που θα εξοπλίσουν το οφθαλμολογικό ιατρείο του Nοσοκομείου.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου θέλοντας να συνεισφέρει ενεργά στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Nοσοκομείο και κατανοώντας τη συχνή αδυναμία που αντιμετωπίζει ένας δημόσιος φορέας στην εύρεση κεφαλαίων για το σκοπό αυτό,  προσέγγισε στις αρχές του έτους τη διοίκηση του για να εντοπίσει τον τομέα εκείνο που θα μπορούσε να φανεί περισσότερο χρήσιμος.

Τόσο η προηγούμενη, όσο και η τωρινή Διοίκηση του Συλλόγου, συνεργάστηκε άψογα με τον διοικητή κ. Κωνσταντίνο Απιδόπουλο και αποφάσισε ότι η δωρεά δυο σύγχρονων οφθαλμολογικών μηχανημάτων, που έλειπαν από το Nοσοκομείο, θα ήταν η πιο συμφέρουσα για την εξυπηρέτηση των ασθενών τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τα μηχανήματα αυτά, που βρίσκονται πλέον στη διάθεση του Nοσοκομείου ήδη από τις αρχές του μήνα, κόστισαν 15.000 € και παρουσιάστηκαν επίσημα από την οφθαλμίατρο κα Χρυσούλα Ρενιέρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ. Νικόλαος Κουτελιέρης μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και ο πρώην πρόεδρος κ. Ευάγγελος Στρατούρης που ξεκίνησε την πρωτοβουλία αυτή.

Το Γενικό Νοσοκομείο Νάξου εκπροσώπησαν ο διοικητής κ. Απιδόπουλος, η οφθαλμίατρος κα Ρενιέρη, ο ιατρός κ. Βασίλειος Ραπτάκης, καθώς και άλλα μέλη του ιατρικού προσωπικού. Το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κος Δημήτριος Λιανός και ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτριος Μανιός που συνεχάρησαν το Σύλλογο για την προσφορά του στο Nοσοκομείο και στην τοπική κοινωνία και τόνισαν την ανάγκη ύπαρξης αντίστοιχων πρωτοβουλιών από όλους τους φορείς. Σημαντική ήταν και η παρουσία του πατρός Νεκτάριου Αλεξόπουλου από πλευράς της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας όπως και απλών πολιτών που πληροφορήθηκαν για την τελετή από τα τοπικά μέσα.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here