Με δύο αντιπεριφερειάρχες η Σύρος στη νέα θητεία

0

Με δύο αντιπεριφερειάρχες από την Σύρο ξεκινά η νέα θητεία της περιφερειακής αρχής Νοτίου Αιγαίου.

Την Τρίτη, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε το νέο σχήμα το οποίο θα διοικήσει την Περιφέρεια, γνωστοποιώντας τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών, χωρικών και θεματικών, καθώς και των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο κ. Χατζημάρκος προχώρησε στην αξιοποίηση του συνόλου των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων, από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, καθώς, εμπιστεύθηκε σε όλους θέσεις ευθύνης.

Από την Περιφερειακή Ενότητα της Σύρου και οι δύο εκλεγμένοι σύμβουλοι, αναλαμβάνουν θέση αντιπεριφερειάρχη, γεγονός το οποίο έχει τη δική του σημασία για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, σε πολιτικό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, ο Γιώργος Λεονταρίτης διατηρεί τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, συνεχίζοντας τη θητεία του στο ίδιο πόστο, με αρμοδιότητες την πολιτική προστασία, τα οικονομικά, τον τουρισμό και τον αθλητισμό.

Το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, είναι ο Μάρκος Δαδάος, στον οποίον ανατέθηκε ο τομέας μεταφορών και επικοινωνιών των Κυκλάδων.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here