Μήνυμα του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης για τη νέα σχολική χρονιά

0

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει και μαζί ανοίγει και ένα νέος κύκλος παιδείας, δημιουργίας και έμπνευσης. Νέοι στόχοι, φρέσκιες ιδέες, καινοτόμες εκπαιδευτικές μέθοδοι, όρεξη και αγάπη για γνώση αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχή μαθησιακή διαδικασία, στην οποία όλοι μας – μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπική αυτοδιοίκηση – είμαστε συνοδοιπόροι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.
Μέσω των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη σχολική χρονιά, να σταθούμε δίπλα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, να αφουγκραστούμε τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους, να βρούμε έγκαιρα λύσεις και κυρίως να συνεργαστούμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον, που θα προσφέρει στους νέους δυνατότητες και ευκαιρίες για να υλοποιούν τα όνειρα και τα ενδιαφέροντά τους.

Αγαπητά μας παιδιά,
Να θυμάστε πάντα πως η μάθηση ανοίγει πρωτόγνωρους και συναρπαστικούς δρόμους. Να την αγαπάτε και να την επιδιώκετε. Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο και το καινούριο ταξίδι που πάλι ξεκινά να σας γεμίσει πολύτιμα εφόδια και εμπειρίες.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Το έργο σας είναι σπουδαίο, διότι δεν παρέχετε μόνο γνώσεις, αλλά διαπλάθετε ανθρώπους. Αποτελείτε πρότυπα και πηγή έμπνευσης για τους νέους μας και ο ρόλος σας είναι καταλυτικός για την κοινωνική ευημερία και συνοχή. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο λειτούργημά σας.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ευχόμαστε να καμαρώνετε τα παιδιά σας και να τα βλέπετε να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, στηρίζοντας τις επιλογές και τις επιθυμίες τους.

Υγεία και δύναμη σε όλους!
Καλή σχολική χρονιά!

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Νικόλαος Λειβαδάρας

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here