Η νέα δημοτική θητεία ξεκίνησε και η Κοινότητα Ποσειδωνίας πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση. Όπως έχει ξαναγραφτεί σε προηγούμενο δημοσίευμα, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σύνθεσης της Κοινότητας Ποσειδωνίας είναι το κοινό επίθετο που έχουν και τα πέντε μέλη της, φαινόμενο μοναδικό στο πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, πρόεδρος είναι η Τέτα Πρίντεζη και μέλη οι Μάρκος Πρίντεζης, Ιωάννης Πρίντεζης, Θηρεσία Πρίντεζη και Γεωργία Πρίντεζη.

Στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, το παρών έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Τεχνικός Υπηρεσιών, Μηνάς Αλιφραγκής, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας, Αγγελική Πρίντεζη και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ανδρέας Γιαλόγλου, Κανδιώ Μαραγκού, Αλέξης Αθανασίου και Ρόζα Ξανθάκη.

Το σημαντικότερο θέμα που συζητήθηκε στην πρώτη συνεδρίαση, ήταν η ιεράρχηση των προτάσεων της Κοινότητας για το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Συνολικά, η Κοινότητα Ποσειδωνίας κατέθεσε οι 25 προτάσεις έργων και παρεμβάσεων για σκυροδετήσεις, αποκατάστάσεις, διαπλατύνσεις δρόμων και γενικότερα, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής.

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here