Ερμούπολη: Ξεκινούν έργα ασφαλτόστρωσης στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Κυκλοφοριακές αλλαγές για την εξυπηρέτηση των οδηγών

0

Ξεκινούν την Παρασκευή από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου στον κεντρικό οδικό άξονα της Ερμούπολης, από την διασταύρωση της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου προς Γαλησσά (περιοχή «Αξός») μέχρι την περιοχή «Φαληράκι» (πρώην κατάστημα «Κωτσόβολος»).

Στο συγκεκριμένο τμήμα θα προηγηθεί απόξεση της ήδη υπάρχουσας ασφάλτου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέα ασφαλτόστρωση, γι’ αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία και με το Α.Τ. Σύρου-Ερμούπολης, έχει ήδη μεριμνήσει για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ για την ταχεία εκτέλεση των εργασιών και προς ελαχιστοποίηση ενδεχόμενης ταλαιπωρίας τους, οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τον παραλιακό δρόμο στην περιοχή «ΜΕΤΚΑ» (μέχρι και το super market «Σκλαβενίτης»).

Υπενθυμίζεται ότι οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής απόφασης της Περιφερειακής Αρχής να θέσει σε προτεραιότητα την βελτίωση του οδικού δικτύου στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας των χρηστών του δικτύου.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here