Δημοσιογράφοι της Sunday Times στην Τήνο

Δημοσιογράφο της Sunday Times υποδέχτηκε στην Τήνο η Αντιδήμαρχος κα Ευγενία Αλοιμόνου

Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Τήνου είναι ένας από τους βασικούς άξονες της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής. Με όραμα αλλά και σχέδιο δράσης, στόχους και έργο που παράγεται σε καθημερινή βάση, η νέα Αντιδήμαρχος κα Ευγενία Αλοιμόνου, εργάζεται για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού στο διεθνές αλλά και το εγχώριο τουριστικό κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό, υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο της SundayTimes, LizEdwardsπου επισκέπτεται την Τήνο για να αναδείξει τον μοναδικό και αυθεντικό χαρακτήρα του νησιού.
Το δημοσιογραφικό ταξίδι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου με το γραφείο του ΕΟΤ στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συστήνεται Διαβητολογικό Ιατρείο στο νοσοκομείο της Νάξου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και την επίσκεψη της δημοσιογράφου, η κα Αλοιμόνου ανέφερε χαρακτηριστικά “oτουρισμός είναι άμεσα συνυφασμένος με την ανάπτυξη του νησιού μας σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό επίπεδο. Το νόημα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού εφαρμόζεται συνειδητά, αφού στόχο έχουμε να προβάλουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Τήνου, της Μούσας του Αιγαίου, στοχεύοντας στην ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που δημιουργούν ενδιαφέρον για επίσκεψη και ενισχύουν την αειφόρο ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, στις αξίες και την πολιτιστική κληρονομιά μας. Οι εκπρόσωποι των έγκριτων Μέσων Ενημέρωσης του εξωτερικού που μας επισκέπτονται ανακαλύπτουν ένα ακαταμάχητο μπουκέτο τουριστικών εμπειριών.