Τα πιεστικά μηχανήματα νερού είναι από τον εξοπλισμό που θεωρείται απαραίτητος για αρκετούς επαγγελματίες ή απλούς περιστασιακούς χρήστες που θέλουν καθαρισμό με αποτέλεσμα ή επιθυμούν να έχουν πάντα λύσεις όσο δύσκολες καταστάσεις κι αν έχουν να αντιμετωπίσουν!

Η Kärcher με τα πιεστικά μηχανήματα και όχι μόνο, προσφέρει καθαριότητα υψηλής ποιότητας, προσθέτοντας αξία στο περιβάλλον σας. Όσο παλιό κι αν είναι κάτι, μεταμορφώνεται σε καινούργιο και ό,τι είχατε παραμελήσει λόγω μη χρήσης, μεταμορφώνεται σε ένα νέο εργαλείο ή πρακτικό χώρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι, χωρίς πρόβλημα.

Με το K5 Compact Promo για παράδειγμα, μπορείτε να αφαιρέσετε στο λεπτό ρύπους μεσαίου επιπέδου και στην συνέχεια να το αποθηκεύσετε εύκολα και γρήγορα. Εξαιτίας του υδρόψυκτου κινητήρα η διάρκεια της ζωής του μηχανήματος είναι μεγάλη και οι επιδόσεις του υψηλές.

Χώροι εφαρμογής

Οι χώροι εφαρμογής αυτών των μηχανημάτων είναι πολλοί και μερικοί απ’ αυτούς σας ενδιαφέρουν σίγουρα.

Από ποδήλατα, μέχρι μηχανήματα κήπου, έπιπλα βεράντας, σκουτεράκια, εξωτερικές σκάλες, πισίνες, τροχόσπιτα κ.α.

Με το καλύτερο πιεστικό παροχής νερού, μπορείτε να αφήσετε στην άκρη το τρίψιμο και πλέον να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα, το οποίο μπορεί να τα κάνει όλα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στις πιο δύσκολες καταστάσεις λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το δικό σας πλυστικό!

Φιλικό προς το περιβάλλον και το budget σας

Το μηχάνημα μπορεί να αντλήσει νερό από οποιαδήποτε δεξαμενή, επιφέροντας εξοικονόμηση πολύτιμου νερού της οικογένειας, ενώ η λειτουργία του είναι 100% φιλική προς το περιβάλλον.

Από τότε που η Karcher ξεκίνησε να βγάζει πιεστικά μηχανήματα, δεν έχει σταματήσει να τα εκσυγχρονίζει. Ως εφευρέτης λοιπόν του καθαρισμού, διαθέτει εξειδικευμένη γνώση, ώστε όποιο μηχάνημα κι αν διαθέτει προς πώληση να είναι μοναδικό και αποτελεσματικό.

Αγοράστε το δικό σας πιεστικό μηχάνημα από εδώ, βλέποντας την μεγάλη ποικιλία.

Η μεγάλη ποικιλία του brentashop.gr, σας προσφέρει εκτός από τα μηχανήματα της Karcher και αντλίες πετρελαίου σε μεγάλες προσφορές.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here