Γέννησε το παιδί της για να το πουλήσει – Σοβαρή υπόθεση εμπορίας βρέφους

0

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, βρίσκεται μια υπόθεση εμπορίας βρέφους την οποία αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και η οποία ενδέχεται να έχει πολλές «ουρές».

Συγκεκριμένα, οι αρχές, ερευνούν μια γυναίκα, η οποία γέννησε το τέταρτο παιδί της πριν λίγες μέρες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, και αμέσως επιχείρησε να το δώσει για υιοθεσία.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μια 19χρονη, η οποία όπως διαπιστώθηκε, είχε μαζί της την ταυτότητα μιας άλλης γυναίκας.

Όταν το προσωπικό της κλινικής διαπίστωσε την απάτη, ειδοποίησε τις Αρχές, και η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε ότι η ταυτότητα άνηκε στην γυναίκα με την οποία είχε συμφωνήσει για την… αγορά του βρέφους.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί: οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το παιδί αυτό, ήταν το τέταρτο που φέρνει στον κόσμο η γυναίκα και πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται τα υπόλοιπα τρία παιδιά.

Επίσης, ένα τρίτο ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι η γυναίκα στην οποία ανήκει η ταυτότητα αναζητείται εδώ και δέκα ημέρες, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Στο πλαίσιο αυτό οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα-μυστήριο να είναι μέλος κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών.

Για την ώρα, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι το νεογνό παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την περίεργη αυτή υπόθεση.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here