Μία ακόμα απίθανη ιστορία σημειώθηκε εχθές γύρω στις 5.30 το απόγευμα στην περιοχή κτήμα Ληνώ στην Μύκονο, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού έπεσε επάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα οδηγός.

Τα τροχαία ατυχήματα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συνηθισμένα για τα νησιά των Κυκλάδων κι αυτό κυρίως οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα με αποτέλεσμα αρκετές φορές να χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές.

Σε αυτή την περίπτωση συναντάμε καθαρά έναν επικίνδυνο οδηγό, έναν εγκληματία που κυκλοφορεί στους δρόμους της Μυκόνου, χωρίς κάποιο ίχνος ευαισθησίας. Σύμφωνα με τα όσα γράφει στο διαδίκτυο φίλη  της γυναίκας οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού. Εκείνος με την σειρά του, όχι μόνο δεν τα έδωσε αλλά προσπάθησε να κάνει τον νταή… σε μια αδύναμη γυναίκα η οποία εκτός απο το αρχικό σοκ που υπέστη βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν ”Φουσκωτό” οποίος την πέταξε στο δρόμο μια λαβή.

Εκείνη προσπάθησε να πιαστεί από πάνω του να τον σταματήσει, αλλά μάταια. Αρχικά την έσυρε με την μηχανή τραυματίζοντάς και εγκαταλείποντας την. Η κοπέλα όπως ήταν φυσικό πήγε στην αστυνομία της Μυκόνου, κατήγγειλε το περιστατικό και εκεί διαπίστωσαν ότι η πινακίδα που έφερε η μηχανή δεν αντιστοιχούσε στην ίδια μηχανή αλλά σε ένα μηχανάκι 100αρι.

Η παθούσα παρακαλεί μια κοπέλα που είδε το συμβάν και τράβηξε βίντεο να της το στείλει,  καθώς επίσης εάν υπάρχει κάποιος άλλος μάρτυρας και θέλει να βοηθήσει να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου για να βρεθεί ο νταής…

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here