Σαμπάνης – Γαρμπή στο Φωταέριο!

0

 

Το Φωταέριο Σαμπάνης Γαρμπή είναι από εκείνα τα μαγαζιά που παρότι δεν είναι από τους πυλώνες της νυχτερινής διασκέδασης, έχει χριστεί ως ένα από τα κορυφαία hotspots στην βραδινή χειμερινή Αθήνα. Αυτό που το κάνει φυσικά τόσο αγαπητό στο αθηναικό κοινό είναι ότι εδρεύει στην πιο λαοφιλή και δημοφιλή περιοχή της πρωτεύουσας, στο αγαπημένο χειμερινό νησάκι, αυτό του Κεραμικού. Έτσι αυτή την χρονιά στην Πειραιώς 100 τα μουσικά ηνία αυτού του μαγικού stage παίρνει ο εξαιρετικός Γιώργος Σαμπάνης θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Το Φωταέριο επιλέγει πάντα τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες για να πλαισιώνουν το μουσικό του πρόγραμμα με τον κόσμο να το καθιστά επιεικώς κατάμεστο κάθε χειμερινή σεζόν.

Το Φωταέριο είναι ένα μαγαζί που έχει δώσει στα νυχτερινά δεδομένα το δικό του στίγμα και έχει χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς που προάγουν την απόλυτη ψυχαγωγία, το αυθεντικό κέφι και την άνευ όρων διασκέδαση. Αυτή την σεζόν αυτό η μοναδική νυχτερινή σκηνή τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του τον Γιώργο Σαμπάνη και την Καίτη Γαρμπή, με σκοπό να χριστεί κορυφαίος προορισμός για την διασκέδαση μας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, έχει ομολογουμένως το άγγιγμα του Μίδα, καθώς όλα τα συνθετικά του δημιουργήματα, γνωρίζουν τεράστια επιτυχία. Ίσως τα πιο ισχυρά όπλα του, είναι η ξεχωριστή χροιά του, η αστείρευτη αγάπη για αυτό που κάνει όπως και το μοναδικό γκελ που έχει με το κοινό του αλλά φυσικά και το απαράμιλλο μέταλλο της φωνής του που δύσκολα μπορείς να μπερδέψεις, αφού είναι ένας άνθρωπος που τιμά την λέξη καλλιτέχνης σε όλο της το μεγαλείο, με τις λέξεις ταλέντο και δημιουργικότητα να είναι ταυτόσημες με το όνομα του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα, όλοι μιλούσαν για το φαινόμενο Γιώργος Σαμπάνης, που όπως φάνηκε, είχε έρθει για να μείνει. Ο ίδιος, όντας άκρως πολυτάλαντος και εξαιρετικά δημιουργικός, καταφέρνει να συνδυάσει πάρα πολλά στοιχεία, με αποτέλεσμα να μιλάμε για έναν άψογο ερμηνευτή, στιχουργό, perfomer, και μουσικοσυνθέτη, που έχει αγγίξει όλα τα συναισθήματα, με το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, και την αισθαντική χροιά του.

Μαζί του όπως είπαμε, θα βρίσκεται η μοναδικη Καίτη Γαρμπή, αυτή η εξαιρετική  λαϊκή τραγουδίστρια, που αποτελεί μία από τις βασίλισσες της ελληνικής νυχτερινής σκηνής και φυσικά όχι αδίκως. Τα τραγούδια της χαρακτηρίζονται από απόλυτη ποικιλία αφού, κινούνται άψογα από άκρως χορευτικούς ρυθμούς, όμως διαθέτει και μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες που φτάνουν κάθε συναίσθημα στο απόγειο του. Αποτελεί μια γνήσια λαική φωνή που έχει απίστευτη χημεία με το φανατικό κοινό της  και τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο, που έρχεται στο Φωταέριο Σαμπάνης Τηλέφωνο με σκοπό να δώσει άλλο νόημα στην έννοια της χειμερινής ψυχαγωγίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here