Σύρος: Γνωστός τραγουδιστής Χόρεψε με άτομο που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα

0

Υπάρχουν στιγμές και εικόνες οι οποίες δεν χρειάζονται λόγια ή σχόλια. Είναι τα βαθιά συναισθήματα τα οποία μας αγγίζουν στην ψυχή  και αυτό είναι αρκετό. Ένα τέτοιο παράδειγμα δίχως αμφισβήτηση είναι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε.

Όλοι μας θα έχουμε ακούσει και δει το γνωστό τραγουδιστή  Χρήστο Φιοράντη από την Τήνο σε κάποιο πανηγύρι στις Κυκλάδες μας.

Χρήστος Φιοράντης δεν σημαίνει μόνο διασκέδαση, viral είσοδοι και χορός πάνω στα τραπέζια σε πανηγύρια, γάμους και prive πάρτυ εφοπλιστών! Χρήστος Φιοράντης σημαίνει μεγάλη ψυχή και εξαιρετικός άνθρωπος που ξέρει να στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα σε όλο τον κόσμο που το έχει ανάγκη να διασκεδάσει μαζί του.

Πριν απο λίγες ημέρες ο Χρηστος Φιοράντης και η παρέα του διασκέδασε τους Συριανούς και τους επισκέπτες του νησιού στην παραδοσιακή κακαβιά στο Φοίνικα.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μη παραλείψουμε την πιο σημαντική στιγμή στο πανηγύρι, εκεί που το χειροκρότημα ήταν απο καρδιάς όταν ο Χρήστος Φιοράντης θεώρησε ότι όλος ο κόσμος έχει το δικαίωμα να διασκεδάσει και να νιώσει  όπως τους άλλους.

Υπάρχουν κάποιες φράσεις που χρησιμοποιούμε πολλές φορές αυθαίρετα, χωρίς να έχουμε κάποιο παράδειγμα που να αποδεικνύει στην πράξη αυτό που λέμε. Μια απ’ αυτές είναι η «δύναμη ψυχής». Τη χρησιμοποιούμε λάθος, κάπως άκριτα, κάπως υπερβολικά.

Προφανώς είναι κάτι που όλοι έχουμε μέσα μας. Προφανώς, όμως, δεν την έχουμε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας έχει πραγματική δύναμη ψυχής.

Θέλησε λοιπόν να σηκώσει και να φέρει στη μέση της πίστας ένα νεαρό με κινητικά προβλήματα και να χορέψει μαζί του. Ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή, που μας έκανε να δακρύσουμε από αγάπη και υπερηφάνεια, που τέτοιες εικόνες ακόμα προάγουν την αξία της ανθρωπιάς και της κανονικότητας.

Στο τέλος η αγκαλιά που αντάλλαξαν μαρτυράει πολλά. Όσα προβλήματα και να έχουμε, ό,τι κι αν συμβαίνει στη χώρα μας πάντα θα μας ενώνουν οι όμορφες στιγμές, οι όμορφοι άνθρωποι και η καλή Ελληνική μουσική.

Μάλιστα ο μικρός μας φίλος μίλησε στο μικρόφωνο δηλώνοντας: ”Άμα δε πιστέψεις αυτό που θες να κάνεις δε θα το πετύχεις ποτέ σου”

Μπράβο παλικάρι μου. Αυτό θα πει μεγαλείο ψυχής και αληθινή δυνατή καρδιά.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here