«Ενωτικό τραγούδι & κίνηση στον κύκλο»

Η δράση «ενωτικό τραγούδι & κίνηση στον κύκλο» την Δευτέρα 26 Αυγούστου (20:00) στην Πλατεία Μιαούλη

0

«Ενωτικό τραγούδι & κίνηση στον κύκλο»

Τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου βράδυ 20.00-22.00/22.30  σας περιμένουμε όλους και όλες στην πρωτότυπη και ενωτική δράση «ενωτικό τραγούδι & κίνηση στον κύκλο» ανοικτή στο ευρύ
κοινό, άτομα και ομάδες κάθε ηλικίας.

Η δράση προσφέρεται δωρεάν για όλους, με αφετηρία το κοινωνικό έργο που πραγματοποιεί το κοινοτικό εγχείρημα ειρήνευσης, εκπαίδευσης και ολιστικού ζην «Κιβωτός Κορογώνα» στη Λακωνία, προσφορά επίσης στο νησί και στους ανθρώπους του, λόγω της καταγωνικής σχέσης της συντονίστριας με αυτό.

Τόπος της δράσης θα είναι η κεντρική πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο της Ερμούπολης.

Η δράση θα διαρκέσει 2-2,5 ώρες, ανάλογα με το ενδιαφέρον του κοινού.

Θα πραγματοποιείται σε συνεχή ροή με τη συμμετοχή ανθρώπων-περαστικών ανά κύματα καθώς θα προσέρχονται στο χώρο της πλατείας.

Μπορείτε να ειδοποιήσετε φίλους, γνωστούς, οικογένειες να δώσουν το παρόν στην πλατεία του Δημαρχείου στην Ερμούπολη για λίγο ή πολύ, τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου.

Η δράση περιλαμβάνει τραγούδια με απλούς στίχους και μελωδίες από λαϊκές και ιερές παραδόσεις της Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής, Β. & Ν. Αμερικής, Αυστραλίας, νησιών του Ειρηνικού, της Ελλάδας μας, καθώς και από κινήματα & ομάδες για την Παγκόσμια Ειρήνη, συνδέοντας τραγούδι, ήπιο χορό και ομαδική κίνηση.

Πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τα τελευταία έτη. Κάθε φωνή έχει ένα μήνυμα για τον κόσμο και η δόνησή της είναι μοναδική! Όταν οι ανθρώπινες φωνές ενώνονται μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής, όλα γίνονται εφικτά και πιο απλά. Η ευεργετική δόνηση, η εσωτερική δύναμη και το ενωτικό πνεύμα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο για το καλό όλων!

Σχετικό video:
https://youtu.be/LtUFXP-OfQY

Σύνδεσμος:
http://www.thespiral.gr/el/activities-a-programs/draseis-festivalsektheseis.
html

Συνέντευξη για το «ενωτικό τραγούδι & κύκλιο χορό» στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (Απρίλιος 2018):
https://www.amna.gr/home/article/248239/Ta-tragoudia-ki-o-choros-pou-mas-fernounpio-konta

Οι βιωματικές δράσεις συντονίζονται από την Μαρία Α. Αγγελή, ερευνήτρια στην ολιστική μάθηση & στις ανθρώπινες αξίες στην εκπαιδευτική διαδικασία, μουσικό, επιμελήτρια τέχνης, μουσειοπαιδαγωγό και εκπαιδεύτρια για τουλάχιστον δύο δεκαετίες σε βιωματικά εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά, με έμφαση στην ειρηνική διάδραση & επικοινωνία, στην αφύπνιση της δημιουργικότητας, στα αλληλέγγυα σχήματα και στην δημιουργία κοινοτήτων, στην προσωπική ενδυνάμωση, στον ειρηνικό ακτιβισμό.

Συγκεκριμένα οι δράσεις και εκπαιδεύσεις «ενωτικό τραγούδι & κύκλιος χορός» έχουν προκύψει από εκπαιδεύσεις που έχει λάβει η ίδια σε κοινωνικούς/εκπαιδευτικούς φορείς, οικοκοινότητες, οικοχωριά, πνευματικές κοινότητες της Ευρώπης και της Ασίας, από
εμψύχωση ομάδων ως συνεκπαιδεύτρια στο εξωτερικό, κινήματα ειρήνευσης, αλληλεγγύης και ενωτικού χορού σε όλο τον κόσμο, εργαστήρια για την ειρήνευση και μετασχηματισμό κρίσεων μέσα από μουσική με σχολικές ομάδες και από πολυετείς σπουδές της στη μουσική, μαζί με τη συμμετοχή της σε χορωδίες τα τελευταία έτη στην περιοχή της Μονεμβασίας.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here