Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου για τα έκτακτα μέτρα στάθμευσης της 14ης Αυγούστου

Σε συνέχεια της έκτακτης σύσκεψης που οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου στις 7 Αυγούστου, για το θέμα της άφιξης του κρουαζιερόπλοιου “CROW IRIS” στις 14/8/2019 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Στη συγκεκριμένη συνάντηση Ο Εμπορικός Σύλλογος εξέθεσε τις απόψεις του για τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά όταν κλείνει το παρκινγκ στο νησάκι.

Κατόπιν τούτου ο Λιμενάρχης Σύρου κ. Βαμβακούσης Ιωάννης είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλεξανδρίδη Ευάγγελο και δεδομένης της αυξημένης κίνησης που θα έχει η Σύρος την συγκεκριμένη ημέρα, αποφάσισε μετά τον απόπλου του πλοίου της γραμμής, στις 4 το απόγευμα της 14 η ς Αυγούστου, να διαθέσει το χώρο εντός του επιβατικού λιμένα και του παρακείμενου σε αυτόν καθώς και τον χώρο έναντι της πυροσβεστικής.

Επίσης ο κος. Λιμενάρχης ανέφερε ότι θα φροντίσει και για την παρουσία ενός λιμενικού ο οποίος θα ρυθμίζει τις θέσεις πάρκινγκ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος συντόνισε, ενήργησε και έδρασε άμεσα για να λυθεί γρήγορα το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση του για τις εξελίξεις αυτές μιας και οι ενέργειες του κ. Λιμενάρχη ομαλοποίησαν την κατάσταση ούτως ώστε και το κρουαζιερόπλοιο να αφιχθεί και να υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα εύρεσης πάρκινγκ την συγκεκριμένη ημέρα.

Θερμές ευχαριστίες από τον Σύλλογό μας στον αξιότιμο κ.Βαμβακούση ο οποίος αφουγκράστηκε τον παλμό της αγοράς άμεσα και έσπευσε αποτελεσματικά δίνοντας λύσεις στο πρόβλημα που είχε προκύψει.

Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στα προβλήματα του κλάδου μας και με τη θετική και μέσω του εποικοδομητικού διαλόγου, συνεργασία με τους φορείς του νησιού θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here