Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Αυτοί θα είναι οι πρόεδροι Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής

0

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης υπό τη νέα δημοτική αρχή του Νίκου Λειβαδάρα.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, του αντιπροέδρου και του γραμματέα. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, η παράταξη του κ. Λειβαδάρα θα προτείνει για τη θέση του προέδρου τον Γιάννη Κεράνη, ο οποίος θα αναλάβει αμέσως μετά τα νέα του καθήκοντα.

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί πρόσωπο από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Γιώργου Μαραγκού και γραμματέας, μέλος της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας της Μαρίας Καζαντζάκη.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση θα γίνει και η συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, καθώς και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τη θέση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής θα αναλάβει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιάννης Πιταούλης.

Αντίστοιχα, καθήκοντα προέδρου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόκειται να αναλάβει ο νέος αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Νίκος Φωτεινιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here