Για σεμινάριο το Σχέδιο «αυτοκινητοπομπή!»

0

Για ακόμα μια φορά το Λιμεναρχείο Σύρου και τα στελέχη του απέδειξαν ότι με σωστό συντονισμό και αγάπη για την υπηρεσία καταφέρνεις τα πάντα!

Έτσι απρόσκοπτα και ομαλά εξυπηρετήθηκε και το δεύτερο μεγάλο κύμα αναχώρησης των επισκεπτών της καλοκαιρινής περιόδου, το μεσημέρι της Τρίτης από το λιμάνι της Ερμούπολης, χάρη στον άψογο συντονισμό του Λιμεναρχείου οποίος πήρε… άριστα και αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Λιμενάρχη Σύρου και τα στελέχη τα οποία παρέδωσαν και μαθήματα ευγένειας και εξυπηρέτησης κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τους ταξιδιώτες.

Όσοι βρεθήκαμε στο λιμάνι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την αυτοκινητοπομπή σαν το έθιμο στους γάμους με τα οχήματα να ακολουθούν το περιπολικό με προορισμό τα πλοία Bluestar 1 και worldchampion.

Όπως και την Κυριακή έτσι και σήμερα  εφαρμόστηκε εκτάκτως σύστημα περιτροπής μονοδρόμησης των οδών Ακτή Στρατάρχου Παπάγου και Εθνικής Αντιστάσεως, οι οποίες εξυπηρέτησαν κατά τις μεσημβρινές ώρες άφιξης των πλοίων μόνο την είσοδο στο κέντρο της πόλης, με έξοδο από αυτή δια της παραλιακής οδού, οδού Κέας (Αθυμαρίτη) και Σταματίου Πρωίου.

Ακόμα αποφασίστηκε η προσωρινή ταξιθέτηση-παραμονή, των αναμενόμενων στο λιμάνι οχημάτων, επί της οδού Ακτή Καταδρομικού Έλλη (Σχολή Εμποροπλοιάρχων) στοχεύοντας στην αποσυμφόρηση του επιβατηγού λιμένα.

Ενώ στη συνέχεια ακολουθήθηκε αυτοκινητοπομπή κάτι που κέντρισε τα βλέμματα ακόμα και των επιβατών που βρισκόντουσαν μέσα στα πλοία.

Τέλος καλό όλα καλά… συγχαρητήρια γι άλλη μια φορά σε αυτά τα παιδιά τα οποία τελείωσαν την υπηρεσία τους με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Τέλος ευχαριστούμε το ξενοδοχείο ΔΙΟΓΕΝΗΣ για την εξυπηρέτηση που μας έκανε ώστε να έχουμε ωραίες λήψεις απο το λιμάνι της Ερμούπολης

Δείτε το βίντεο απο την αυτοκινητοπομπή των οχημάτων

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here