Αποβίβαση τραυματιών από πλοία σε Μήλο και Σαντορίνη

Αποβίβαση τραυματιών από πλοία σε Μήλο και Σαντορίνη

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «LADY ELLEN II» σημαίας Κύπρου για τον τραυματισμό 23χρονου αλλοδαπού κατά τη διενέργεια κατάδυσης πρωινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου ν. Θήρας.
Ο ανωτέρω τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Ιδιωτική Κλινική στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, Λιμενική Αρχή Μήλου, για τον τραυματισμό 63χρονης επιβάτιδος του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους ”ΑΙΓΑΙΩΤΙΣΣΑ” Ν.Κ. 38, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Μήλου.
Συγκεκριμένα η 63χρονη στην προσπάθεια της να κατέβει την εξωτερική κλίμακα έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο χέρι.
Κατά τον κατάπλου του ανωτέρω σκάφους στο λιμένα Μήλου, η 63χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Θήρας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ερώτηση Συρμαλένιου για τον ανασχεδιασμό των ακτοπλοϊκών δρομολογίων στις Κυκλάδες και τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού