Το αντίο απο καρδιάς στην αγαπητή κυρία Κοή…

0

Έφυγε από κοντά μας στα σαράντα της Ιωάννας Βαρδαλάχου η κ. Κοή Μυρσίνη ένα από τα παλαιότερα μέλη των επί χρόνια Διοικητικών Συμβουλίων του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου.

Αγάπησε το Λύκειο θα λέγαμε περισσότερο από κάθε τι στη ζωή της. Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι το Λύκειο ήταν το πρώτο της σπίτι. Διατέλεσε για πολλά χρόνια υπεύθυνη Ιματιοθήκης και χορευτικών τμημάτων και είχαμε μαζί μια άριστη συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια πριν αποσυρθεί από το Λύκειο διετέλεσε και Αντιπρόεδρος.

Μπορεί να είχε φύγει από το Λύκειο αλλά η σκέψη της ήταν πάντα εκεί και ήθελε να μαθαίνει πως πήγαινε η κάθε δραστηριότητα. Δεν θα ξεχάσω ότι στην κάθε χορευτική εκδήλωση πρόσεχε να φοράνε σωστά τις φορεσιές , να έχουν μαζεμένα τα μαλλιά τα κορίτσια και να έχουν οι χορευτές μία κόσμια συμπεριφορά.

Επίσης δεν θα ξεχάσω ότι στην κάθε δυνατή βροχή χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί συναντιόμαστε στο Λύκειο για να δούμε αν μπήκαν νερά στο Λύκειο ή αν υπάρχει κάποια ζημιά.

Στα μαθήματα χορού στα τμήματα που ήταν υπεύθυνη ήταν πάντα παρούσα και δεν έφευγε αν δεν τελείωνε το μάθημα.

Με την κυρία Μυρσίνη είχαμε μια πολύχρονη συνεργασία και η ανησυχία της για την κάθε εκδήλωση ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα τι φορεσιά θα φορέσουν , να την φορέσουν σωστά και να την προσέχουν.

Νομίζω ότι με  αυτά τα λίγα λόγια δείχνω την αγάπη που είχε η κα. Μυρσίνη για το Λ.Ε. Σύρου.

Εκεί που πάτε κα. Μυρσίνη στο Παράδεισο της Παράδοσης θα συναντήσετε εξαίρετα μέλη των διοικητικών Συμβουλίων με την τελευταία πρόσφατα αποβιώσαντα αγαπητή σας Ιωάννα Βαρδαλάχου.

Καλό ταξίδι αγαπητή κ. Μυρσίνη και ευχαριστώ για την αγάπη  και την αφοσίωσή σας και την συνεργασία μας στο Λ.Ε. Σύρου.

Ν. Σολάρης.

Τα Συλλυπητήρια εύχεται στους συγγενείς της κας Μυρσίνης και ο ιδιοκτήτης του cyclades24.gr, Γιώργος Σολάρης που για αρκετά χρόνια υπήρξε και μέλος χορευτικής ομάδας αλλά και δάσκαλος χορού.

 

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here