Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέστρεψε την Δευτέρα εσπευσμένα στην Αττική διακόπτοντας τις διακοπές του, λόγω της έκτακτης ανάγκης που προέκυψε με τις πυρκαγιές στην Εύβοια.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό και επίσημα, θα μεταβεί κανονικά την Πέμπτη 15 Αυγούστου στο νησί της Τήνου να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

ΠΕΜΠΤΗ 15η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 Ώρα 2:30π.μ. Τέλεση Όρθρου και Θείας Λειτουργίας. Ώρα 7:00π.μ. Γενική χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία. Παιάνιση Eωθινού από τις φιλαρμονικές του Π.Ν. και του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. στας οδούς της πόλης.

Ώρα 7:00π.μ. Τέλεση Όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως. Ώρα 8:30π.μ. Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’.

Ώρα 9:30π.μ. Ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του Κ/Δ «ΕΛΛΗ» από τον Εκπρόσωπο της Κυβερνήσεως και τη Στρατιωτική ηγεσία. Τιμητικοί κανονιοβολισμοί από το «ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ». Ώρα 10:30π.μ.

Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης με πλήρη εκκλησιαστική τάξη, δέηση από της εξέδρας της πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του Πανηγυρικού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου κ. Δωρόθεο Β’

Ώρα 12:00μεσ. Δοχή στην αίθουσα υποδοχής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Τήνου από τη Διοικούσα Επιτροπή.

Ώρα 8:30μ.μ Παιάνιση εμβατηρίων από τη Φιλαρμονική

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here