Ενέργειες για τη δημιουργία γραφείου ΟΑΕΔ στην Τήνο

0
Στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, θα συζητηθεί το θέμα που αφορά την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Τήνου και ΟΑΕΔ για την λειτουργία γραφείου ανταποκριτή ΟΑΕΔ στην Τήνο. 

Το συγκεκριμένο θέμα βρισκόταν και στην προεκλογική ατζέντα του δημάρχου όπου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων «Με δεδομένο ότι οι εγγεγραμμένοι στις λίστες του ΟΑΕΔ είναι πάνω από 1000 άτομα αποφασίσαμε τη δημιουργία του γραφείου εξυπηρέτησης του ΟΑΕΔ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας».

Να τονίσουμε πως με την θετική έγκριση του ανωτέρου θέματος, καθίσταται άμεση η συγκέντρωση επίσημων στοιχείων για την ανεργία στο νησί, τα οποία θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε ως Δήμος για την ένταξή μας σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Το Γραφείο θα στεγαστεί σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος μέσα στο Δημαρχείο και θα πλαισιωθεί από υπάλληλο, που θα έχει ειδικούς κωδικούς, θα παραλαμβάνει δικαιολογητικά ανάλογα με την περίπτωση και θα εκδίδει άμεσα κάρτες ανεργίας, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για την ηλεκτρονική παρουσίαση του ανέργου.

tinostoday.gr
loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here