Συγκέντρωση στη Σαντορίνη και επίσκεψη στην Ανάφη για την Αλεξάνδρα Δαρζέντα

Η Σαντορινιά υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής κα Αλεξάνδρα Δαρζέντα-Κουτρουλιά, μίλησε την Τετάρτη το βράδυ σε μια συγκέντρωση φίλων και αγωνιστών του κινήματος -όλων των ηλικιών-, κλείνοντας με την μικρή αυτή γιορτή τον προεκλογικό της αγώνα, στις Κυκλάδες.

Η συγκέντρωση έγινε στο Οινοποιείο AVANTIS στα Φηρά, έναν πολύ όμορφο καινούργιο χώρο και η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από το αναμενόμενο, δείχνοντας στην πράξη την ανάγκη για μια πραγματική αλλαγή.

Με επίσκεψη στην Ανάφη έκλεισε η προεκλογική περιοδεία της υποψήφιας με το Κίνημα Αλλαγής, στις Κυκλάδες, Αλεξάνδρας Δαρζέντα – Κουτρουλιά

Την πολύπαθη, από συγκοινωνιακή άποψη, Ανάφη επισκέφθηκε η Αλεξάνδρα Δαρζέντα Κουτρουλιά. Στο πανέμορφο νησί συζήτησε με τους κατοίκους, τις προοπτικές και τα προβλήματα του νησιού.

Κυρίαρχο ρόλο σε όλες τις συζητήσεις έπαιξε βεβαίως το θέμα της σύνδεσης του νησιού με τις υπόλοιπες Κυκλάδες και την κοντινή Σαντορίνη. Αναφέρθηκε ο πειρατικός τρόπος της αποδρομολόγησης του Aqua Jewel, το οποίο ενώ υποτίθεται ότι ήταν στο ναυπηγείο για επισκευή, φαινόταν στους online χάρτες να ταξιδεύει για τις Αζόρες.

Η Αλεξάνδρα Δαρζέντα Κουτρουλιά επέστρεψε με το ΠΡΕΒΕΛΗΣ το μόνο πλοίο που δεν εγκατέλειψε ποτέ το νησί, και το οποίο πάντοτε ακόμα και σε εξαιρετικά αντίξοοες καιρικές συνθήκες δένει στο λιμάνι ώστε να εξυπηρετήσει τους λιγοστούς επιβάτες.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here