Σοκ στην παραλία του Κινίου. Πνίγηκε 85χρονος λουόμενος

Περιστατικό πνιγμού συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην παραλία του Κινίου Σύρου. Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ένας λουόμενος άνδρας – 85 ετών από το Χαλάνδρι Αττικής- ανασύρθηκε στην αμμουδιά χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άτυχος άνδρας έκανε μπάνιο στην παραλία του Κινίου, όταν για άγνωστους λόγους και παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά καλές, παρατηρήθηκε ότι για αρκετή ώρα βρισκόταν στην επιφάνεια της θάλασσας με το πρόσωπο στο νερό, χωρίς να κάνει καμία κίνηση.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ο ναυαγοσώστης της παραλίας έσπευσε να τον μεταφέρει στη στεριά, ωστόσο, ήδη ο 85χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνική μέθοδος της ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) για να επανέλθει και να ανακτήσει τις αισθήσεις του ο άτυχος άνδρας, η κατάστασή του δεν παρουσίασε κάποια βελτίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στάχτη έγινε αποθήκη με γεωργικά εργαλεία και οχήματα

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Σύρου το οποίο έσπευσε στην παραλία του Κινίου, παρέλαβε και μετέφερε τον 85χρονο επειγόντως στο Νοσοκομείο Σύρου. Λίγη ώρα μετά, ανακοινώθηκε από το ιατρικό προσωπικό ότι ο ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε και έφυγε από τη ζωή.