Σύλληψη (2) ημεδαπών για βιασμό στη Νάξο

Την 17-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δύο 19χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για βιασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία 26χρονης αλλοδαπής.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν σε γνωστό bar του νησιού, όπου κι εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία των νεαρών από την Νάξο με την 26χρονη Σουηδέζα η οποία βρίσκεται για διακοπές στο νησί της Νάξου μαζί με φίλες της.
Αρχικά η 26χρονη με τον 19χρονο θέλησαν να βρουν ένα ήσυχο μέρος…. με αποτέλεσμα να απομονωθούν σε μία κοντινή παραλία όπου και συνευρέθηκε ερωτικά με τον 19χρονο.
Στη συνέχεια ο 19χρονος θέλησε να μην αφήσει παραπονούμενο τον φίλο του, οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έφτασε κι εκείνος στην παραλία κι έκανε σεξ με την 26χρονη Σουηδέζα, η οποία παρόλο που έκανε ότι έκανε με τους δύο νεαρούς (ξεχωριστά), φαίνεται ότι τα δικά της θέλω… δεν συμφωνούσαν με αυτά των δύο 19χρονων. (σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της)
Η ίδια δέχεται ότι έκανε σεξ και με τους δύο 19χρονους, όμως δεν υπήρχε συμφωνία για κάτι παραπάνω… κάτι που την οδήγησε να να καταγγέλλει το βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα Νάξου. Από την άλλη πλευρά, οι νεαροί Ναξιώτες, δηλώνουν ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 26χρονης και ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση βιασμού.
Οι δύο νεαροί κρατούνται στο Α.Τ. Νάξου μέχρι την Πέμπτη, όπου και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Όσο για την 26χρονη, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σουηδέζα σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, έχει κάνει ασφάλεια σε περίπτωση βιασμού.
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here