Ο Σύλλογος Φίλων Τεχνικού Πολιτισμού / Βιομηχανικού Μουσείου και το Εργαστήριο Βιομηχανικής & Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ, προσκαλούν τους φίλους και μέλη τους, στον αύλειο χώρο του Βιομηχανικού Μουσείου, την Πέμπτη 18.7.2019 και ώρα 20.30, σε ένα κοκτέιλ-ποτό, για το Καλωσόρισμα του Σεμιναρίου της Ερμούπολης με θέμα “Κοινωνία της Πληροφορίας και Οικονομία της Γνώσης” του 2019.
Το Σεμινάριο διοργανώνεται στην Σύρο, από την ομάδα Infostrag, στο πλαίσιο των ετήσιων Σεμιναρίων του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Η Ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ διοργανώνει το 14o Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης στο πλαίσιο των ετήσιων σεμιναρίων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΙIΕ/ΕΙΕ) στην Ερμούπολη της Σύρου. Το φετινό σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛ/ΛΑΚ και άλλους φορείς, και θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 18 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Η θεματολογία του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει το ζήτημα των “ευφυών” πόλεων και του ανοιχτού λογισμικού, της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, του ψηφιακού μετασχηματισμού και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης κ.ά.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here