Πλησιάζει το  8ο Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου!

22-27 Ιουλίου 2019

5 συναυλίες από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή

στις 21:15 κάθε βράδυ

στον Φοίνικα,

στην Ποσειδωνία,

στο κηπάριο της Μεταμόρφωσης στην Ερμούπολη,

στην Ποσειδωνία,

στα Χρούσσα

και το Σάββατο το βράδυ

από τις 7 μέχρι τις 10,

η γιορτή λήξης του Φεστιβάλ με όλους τους ακορντεονίστες στον πεζόδρομο της Ερμούπολης.

 

 

 

Οι φυσούνες αρχίζουν να ζεσταίνονται, οι χορδές να δονούν, τα κουμπιά και τα πλήκτρα να αναστατώνονται… Σε λίγες μέρες, το κατασκηνωτικό κέντρο “Άγιος Παύλος” στην Ποσειδωνία ανοίγει τις πόρτες για να καλωσορίσει το 8ο Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου.

Είναι η τέλεια στιγμή να ρίξετε μια ματιά στην εβδομάδα του Swing, του Jazz και του Lindy Hop.

Οι συμμετέχοντες του 2019 έρχονται από όλη την Ελλάδα αλλά και από τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Αργεντινή και την Ινδία:

 • περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, μουσικοί και χορευτές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες
 • περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην Ποσειδωνία, τον Φοίνικα, τα Χρούσσα και την Ερμούπολη
 • περισσότεροι από 20 εθελοντές, οι περισσότεροι είναι και μουσικοί

Μια ολόκληρη εβδομάδα εκδηλώσεων για να ανακαλύψουμε, να μάθουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε… με πολλές εκδηλώσεις

 • Διαδραστικό, μουσικό, παιδικό παιχνίδι
 • 5 συναυλίες με τα συγκροτήμα «Je swing», «Maryll Abbas trio», «Anamnezy», «Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας», «Cloud Seven Ensemble», «Manouchedrome», «GADJO DILO» και πολλές άλλες εκπλήξεις,
 • γιορτή λήξης με τους χορευτές της ομάδας Athens Lindy Hop και τους συμμετέχοντες των σεμινάριων και τους δασκάλους τους, στον πεζόδρομο της Ερμούπολης
 • Έκθεση μουσικών οργάνων και εργαστήριο επισκευής ακορντεόν
 • 4 σεμινάρια χορού και μουσικής για όλα τα επίπεδα, όλα τα μουσικά όργανα και όλες τις ηλικίες, με 7 γνωστούς δασκάλους
 • μια διάλεξη για τη Τζαζ και τον αυτοσχεδιασμό, ανοιχτή για όλους.
22-27 Ιουλίου 2019

με 5 συναυλίες

από Δευτέρα μέχρι και Παρασκεύη στις 21:15

κάθε βράδυ

στο Φοίνικα,

στην ποσειδωνία,

στο κηπάριο της Μεταμόρφωσης στην Ερμούπολη,

στην Ποεσειδωνία,

στα Χρούσσα

και το Σάββατο από τις 7 μέχρι τις 10, η γιορτή λήξης τους Φεστιβάλ με όλους τους ακορντεονίστες στον πεζόδρομο της Ερμούπολης!

 

 

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ Ακορντεόν γίνεται από εθελοντές της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας “Ούριος Άνεμος”, με την υποστήριξη και τη συνεργασία διαφόρων φορέαν, τους ευχαριστούμε ιδιαίτερως, γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η φανταστική μουσική εβδομάδα για συμμετέχοντες καλλιτέχνες διοργανωτές και το κοινό των εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

 • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Σύρου Ερμούπολης, Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού, ΦΟ.Δ.Σ.Α.(Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ν. Σύρου), Τοπική Κοινότητα Φοίνικα, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, Φιλαρμονική Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.
 • Καθολική Επισκοπή Σύρου, Επιμελητήριο Κυκάδων, Κτελ Σύρου, Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ νομού Κυκλάδων, Επιμορφωτικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος “Ο Φοίνικας Σύρου”, Σύλλογος Επαγγελματιών Φοίνικα, Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, Εμπορικός Σύλλογος Σύρου
 • Το Φεστιβάλ ΑΝΩ 2019 και Το Φεστιβάλ Τήνου 2019, με τα οποία συνεργαζόμαστε φέτος για πρώτη χρονιά ως μια καλή κίνηση συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των Φεστιβάλ των Κυκλαδων.
 • Τους χορηγούς επικοινωνίας, τους χορηγούς και τις τοπικές επιχειρήσεις για τις προσφορές τους που ανταποκρίνονται στη βοήθεια αυτής της απαιτητικής διοργάνωσης σε πολλούς τομείς.
 • Την τοπική κοινωνία και τους φίλους του Φεστιβάλ, που μας στηρίζουν όλο το χρόνο και κάθε χρόνο, με τις συμβουλές τους και τη βοήθειά τους.

 

Είμαστε έτοιμοι!!!

Εσείς;

8ο Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου

22-27 Ιουλίου 2019

Πληροφορίες-Επικοινωνία

fb: Syros Accordion Festival

email: [email protected]

www.syrosaccordionfestival.com

6971804186 // 6976660869

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here