Το OuzoMINIRoadshow σε Σύρο, Πάρο και Τήνο, προσφέροντας Ούζο ΜΙΝΙ & τοπικούς μεζέδες!

0

Το #OuzoMINIRoadshow συνεχίζει το ταξίδι του, αυτή τη φορά στις Κυκλάδες, προσφέροντας χαρά με Ούζο ΜΙΝΙ & τοπικούς μεζέδες!

 

Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου ως και την Κυριακή 14 Ιουλίου το Ούζο ΜΙΝΙ
θα ταξιδέψει στην Πάρο, στην Τήνο και στη Σύρο

 

 

Το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, συνεχίζει το ταξίδι του, αυτή τη φορά στις Κυκλάδες και μας κερνάει ούζο και τοπικούς μεζέδες, παρέα με την αγαπημένη και … πολυταξιδεμένη food blogger Madame Ginger!

 

Το ταξίδι του #OuzoMINIRoadshow την Παρασκευή 12 Ιουλίου έχει προορισμό το λιμανάκι της Νάουσας στην Πάρο, το Σάββατο 13 Ιουλίου στην Παλλάδα, στο λιμάνι της Τήνου και την Κυριακή 14 Ιουλίου στην πλατεία Μιαούλη, μπροστά στο Δημαρχείο της Σύρου. Από τις 7 το απόγευμα ως τις 12 το βράδυ, δροσερό Ούζο ΜΙΝΙ και τοπικοί μεζέδες θα προσφέρονται σε όλους!

 

Το #OuzoMINIRoadshow θα βρίσκεται με το van του, για μια μόνο μέρα σε κάθε προορισμό, για να γνωρίσει φίλους από κάθε πόλη και να προσφέρει απλές στιγμές χαράς με ούζο και μεζέδες με συστατικά και συνταγές από κάθε πόλη!

 

Όσοι επισκεφθούν το van του Ούζου ΜΙΝΙ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τα συστατικά που το κάνουν μοναδικό και ακόμα πολλές εκπλήξεις!

 

Μάθετε περισσότερα για το Ούζο ΜΙΝΙ και το #OuzoMINIRoadshow:

Facebook: @ouzominimytilene

Instagram: @ouzomini

https://www.ouzomini.gr/

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

 

Λίγα λόγια για το Ούζο ΜΙΝΙ

H ιστορία του Ούζου Μυτιλήνης ξεκινά περίπου το 1800, όταν στα στενά σοκάκια της πόλης- εκεί που βρίσκονταν όλες οι μικρές ταβέρνες και τα καφενεία- οι ταβερνιάρηδες έκαναν τις πρώτες απόπειρες να αποστάξουν σε χάλκινους άμβυκες,  γλυκάνισο, το φυτό που έβρισκαν σε αφθονία στα χωράφια της Λέσβου, σε διάλυμα αλκοόλης. Σε αυτά τα δρομάκια, λοιπόν, όπου ο αέρας μοσχοβολούσε από τα αρωματικά βότανα, πρωτογράφτηκε η ιστορία του Ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης.

Η μικρασιατική καταστροφή, με το κύμα προσφύγων από την Ανατολή, πρόσθεσε στην παράδοση παρασκευής του ούζου νέες γνώσεις και εμπειρίες, που έφεραν μαζί τους οι πρόσφυγες στη νέα τους πατρίδα. Οι νεοφερμένοι, ένωσαν το μεράκι και τις τεχνικές τους με τους ντόπιους, δημιουργώντας, σιγά- σιγά, μια νέα εποχή για το ούζο. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η ποτοποιία εξελίχτηκε ραγδαία στο νησί.

Η πρώτη «επίσημη» σελίδα της ιστορίας της ΕΠΟΜ (Ένωση Ποτοποιών Μυτιλήνης) και του Ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης γράφτηκε στην προκυμαία το 1967, όταν 17 ποτοποιοί έδωσαν τα χέρια κι ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινό όραμα: την εξάπλωση του αγαπημένου τους ούζου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αυτή ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης, σταθερά ανοδικής πορείας. Η ΕΠΟΜ είναι η συνέχεια μιας πολύχρονης παράδοσης, με συσσωρευμένη εμπειρία, τεχνική & μεράκι και με το πέρασμα των χρόνων εξελίχτηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ούζου στην Ελλάδα. Σήμερα το Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης πρωταγωνιστεί στο portfolio της Pernod Ricard Hellas, τη 2η μεγαλύτερη εταιρία αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, η οποία έχει διατηρήσει ανέγγιχτα όλα τα στοιχεία που το κάνουν τόσα χρόνια αγαπημένο.

Για περισσότερες πληροφορίες: IPG MEDIA BRANDS, Λωρέττα Ατσονίου, [email protected], 210 6786845