Αυτό είναι το γυαλί ηλίου “Orophografia191” που μάγεψε το Γιώργο Πρίντεζη και θα ταξιδέψει μέχρι την Κίνα!

0
Το πέμπτο κατά σειρά μοντέλο της συλλογής γυαλιών των καταστημάτων Kois Optics, παρουσιάστηκε σήμερα στο Beach Bar CIEL στην περιοχή αστέρια.
 
Το πέμπτο μοντέλο της σειράς έχει την κωδική ονομασία “Orophographia191”, μιας και στην μπροστινή όψη των γυαλιών απεικονίζεται μέρος της οροφογραφίας που στεγάζεται το κατάστημα οπτικών Kois Optics, το οποίο και βρίσκεται στην ιδιοκτησία του κ. Σταύρου Κοή.

 
Όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ της Σύρου ο κ. Κοής, η κατασκευή των γυαλιών είναι μια συνεργασία με την Italian Independent, τα οποία έχουν εξαιρετικής ποιότητας κρύσταλλα
Μάλιστα τα συγκεκριμένα κρύσταλλα προτιμούν γνωστοί οίκοι μόδας και οπτικών, ενώ τα γυαλιά ηλίου συνηθίζουν να το φορούν διάσημοι celebrities.
 
Το συλλεκτικό γυαλί ηλίου είναι μια προσπάθεια των kois optics για την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου που προσφέρει η Ερμούπολη και εν γένει η Ελλάδα, μιας και οι χρωματικές αποχρώσεις τις οποίες φέρει είναι στους ελληνικούς τόνους.
 
«Ελπίζουμε να έχουν θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, ενώ ήδη γίνονται προσπάθειες το προϊόν να διατεθεί και εκτός Ελλάδος. Ήδη είναι σε εξέλιξη μια συνεργασία προκειμένου να διατεθεί σε 60 καταστήματα στο Ισραήλ αλλά και σε μουσεία. Κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλη τιμή για μας αλλά και για το νησί μας.», ανέφερε ο κ. Σταύρος Κοής.
 
Επίτιμος καλεσμένος της παρουσίασης των γυαλιών ήταν ο διεθνής μπασκετμπολίστας και παίκτης του Ολυμπιακού και το σημαντικότερο; ο Συριανός Γιώργος Πρίντεζης, οποίος γι άλλη μια φορά έδειξε ότι στηρίζει τις επιχειρήσεις του αγαπημένου του νησιού.
 
Ο Γιώργος Πρίντεζης επιλέγει “Orophografia191”.
 
Ο Γιώργος Πρίντεζης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρωτότυπο και συλλεκτικό γυαλί ηλίου, το οποίο και του πρόσφερε ο συριανός επιχειρηματίας, για να του δώσει θετική ενέργεια και τύχη, καθώς σε λίγες ημέρες ο Έλληνας Καλαθοσφαιριστής , θα ταξιδέψει στην μακρινή Κίνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η “Orophografia191″, λοιπόν ταξιδεύει με τον Γιώργο Πρίντεζη και την Εθνική ομάδα μπάσκετ με τις ευχές όλων των Ελλήνων!
loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here