Υπόθεση Βιασμού – Νάξος: Ελεύθεροι οι δυο 19χρονοι και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την πόρτα του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας στο Πρωτοδικείο Νάξου πέρασαν σήμερα οι δυο 19χρονοι Ναξιώτες τους οποίους κατήγγειλε 26χρονη Σουηδέζα για βιασμό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr οι δύο 19χρονοι, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όπως είπαν όλες οι ερωτικές συνευρέσεις με την 26χρονη τουρίστρια, ήταν με τη θέληση της και ουδέποτε υπήρξε βιασμός. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ναι μεν συνευρέθηκε ερωτικά με τον καθένα ξεχωριστά αλλά αρνήθηκε το «τρίο» κάτι που έγινε στη συνέχεια.
Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες που είχαμε μιλούσαν για μια ιδιαίτερη περίπτωση, που όπως κι αποδείχτηκε δικαίωσε τους νεαρούς οι οποίοι δήλωναν απο την αρχή οτι δεν βίασαν την 26χρονη. Μέσα σε αυτό το θολό τοπίο, έχοντας πραγματοποιήσει ρεπορτάζ, σαν ηλεκτρονική εφημερίδα πήραμε θέση και αφήσαμε ερωτηματικά ως προς το βιασμό. Ωστόσο θα πρέπει κάποιοι ειδήμονες και δικαστές του πληκτρολογίου, να μάθουν να διαβάζουν, να σέβονται και να έχουν στην άκρη του μυαλού τους, ότι πίσω απο ένα δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, κρύβονται κάποιες πληροφορίες, που πρέπει να δημοσιοποιηθούν, κάποια συγκεκριμένη στιγμή, και όχι όταν η υπόθεση διερευνάται απο τις αστυνομικές αρχές και
δε χρειάζεται να μιλούν συνεχώς, να σχολιάζουν ακατάπαυστα, να παίρνουν θέση και να εκφράζουν άποψη επί παντός του επιστητού.
Ας περιμένουμε πρώτα…και μετά να βγάζουμε χολή και αισχρούς χαρακτηρισμούς, οχι για εμάς, αλλά να σεβαστούμε τους 19χρονους που κάποιοι τους λιθοβολήσατε. Ένα συγνώμη δεν κάνει κακό στην υγεία, αντιθέτως σας κάνει καλό στη ψυχική ηρεμία.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here