Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το πρωί της Κυριακής, ο γνωστός Συριανός δημοσιογράφος Μάκης Πρίντεζης έχοντας στο πλευρό του, την ‘Ελενα.
Ο δημοσιογράφος υποδέχτηκε από νωρίς στο σπίτι τους φίλους του για να τον ετοιμάσουν γαμπρό, ενώ η αγαπημένη του ήταν πανέμορφη μέσα στο λευκό νυφικό της, όταν τον συνάντησε στην είσοδο της εκκλησίας.
 
Το αγαπητό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Καθολικό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης και τον Ιερό Ναό Παναγίτσας των Χρούσσων στη Σύρο έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ζευγάρι έλαμπε διπλά από ευτυχία καθώς μετά το γάμο ακολούθησε και η βάφτιση του junior Πρίντεζη.

Το ζευγάρι βγαίνοντας από την εκκλησία αντάλλαξε τρυφερά φιλιά ενώ οι καλεσμένοι τους πετούσαν ρύζι.
Νονοί και Κουμπάροι ήταν ο Ιωσήφ Δαλέζιος, η Αγγελική Λυτρίβη,  ο Υάκινθος Γάδ και ο γνωστός απο τον οργανισμό «Generation 2.0» Νίκος Οντουμπιτάν, οποίος Παλεύει για τα δικαιώματα, την ισότητα και την ετερότητα των νέων ανθρώπων, των παιδιών δεύτερης γενιάς, είτε ελληνικής καταγωγής, είτε μεταναστευτικής.
 
Μεταξύ των καλεσμένων δεν θα μπορούσε να έλειπε ο γνωστός Συριανός αθλητής του Ολυμπιακό Γιώργος Πρίντεζης, οποίος είναι πρώτος ξάδελφος του γαμπρού.
Οι συνεργάτες του cyclades24 και sportcyclades24 εύχονται στο Μάκη και την Έλενα να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά και να χαρούν το μωράκι τους και να είναι γερό και δυνατό!
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here