Γιάννης Βαρδής & Γιώργος Λιανός live, στο Loco Verano!

0

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε …!!!!!!Κοντά μας ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός σε ένα live που θα μας ταξιδέψει

Μία μοναδική ζωντανή εμφάνιση από τους Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό, δύο από τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Ιουλίου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Loco Verano.

Είναι από τα δίδυμα που μετακινούνται απενοχοποιημένα από το ένα είδος στο άλλο για να κάνουν τον κόσμο να χορέψει και να διασκεδάσει. Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός τα έχουν βρει στη σκηνή τα τελευταία χρόνια και οι εμφανίσεις τους έχουν πάντα ατμόσφαιρα party χωρίς πόζα. Αν δεν τους πετύχατε σε κάποιο σημείο της Ελλάδας στην καλοκαιρινή περιοδεία τους, έχετε την ευκαιρία να τους δείτε στη Σύρο και συγκεκριμένα στη παραλία της Βάρης στο Loco Verano Beach Bar.

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα εορταστικό και κεφάτο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός συνεργάζονται με κοινές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το μουσικό αποτέλεσμα είναι μαγικό.
Η χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, είναι ο βασικός λόγος που τα live τους, είναι πάντα επιτυχημένα.

Ώρα έναρξης: 20:00. 
Τηλ. Κρατήσεων φιάλης:6985946454
Τιμές φιάλης-Απλή:100€.Special:120€.Premium:150€(1 φιάλη/5 άτομα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here