“Άγριες νύχτες” με… φουλ γκάζια, κόντρες με μηχανάκια και παγίδες θανάτου…
Πόσοι από εμάς δεν ανοίξαμε λίγο τα γκάζι στα νιάτα μας; Πόσοι απ εμάς δεν ψάχναμε να βρούμε τη μηχανή χωρίς ησυχαστήρα που θα εντυπωσιάσει και συνάμα θα προκαλέσει τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. Αθεράπευτοι λάτρεις της ιπποδύναμης, αψηφώντας τον κίνδυνο, συναντιούνται τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας, στα ίδια σημεία, για μια επίδειξη ταχύτητας.
 
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξεκινούν τα άτυπα στοιχήματα και οι άτυπες κόντρες με τελικό προορισμό την ευθεία του Μέγα Γιαλού στην Σύρο, η οποία μετατρέπεται σε πίστα ταχύτητας.
Αν κάποιος παρευρεθεί στο νυχτερινό ραντεβού θα διαπιστώνει πως η «κόντρα ταχύτητας» στις μέρες μας δεν έχει εκλείψει, αντιθέτως ζει και βασιλεύει. Από την μία οι κόντρες των νεαρών, καλά κρατούν κι από την άλλη οι κάτοικοι του Μέγα Γιαλού, να μην μπορούν να κλείσουν μάτι. Παρά τις διαμαρτυρίες που έχουν γίνει, αλλά και τις κατά καιρούς εξορμήσεις της αστυνομίας στα μέρη όπου γίνονται οι άτυποι αγώνες ταχύτητας μεταξύ των νεαρών, αυτοί συνεχίζουν να μην πτοούνται.
 
Έτσι, ένα φαινόμενο που κυριαρχεί τις νύχτες του καλοκαιριού, με φτιαγμένα μηχανάκια να ξυπνούν ολόκληρες γειτονιές μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, αλλά έως πότε τέρμα τα γκάζια και τα νεύρα;
 
Στη συγκεκριμένη οδό, οργανώνονται αυτοσχέδιες κόντρες, προκαλώντας τρόμο αλλά και μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Το χειρότερο απ΄ όλα, όμως είναι ότι ξεσπά κανονικός πόλεμος με αυτοσχέδια όπλα-φονιάδες που κάνουν την εμφάνιση τους. Ναι μεν οι ασυνείδητοι νεαροί που σηκώνουν στο πόδι…τους κατοίκους, αλλά κι από την άλλη πλευρά οι κάτοικοι προσπαθούν με εγκληματικές ενέργειες να βάλουν μυαλό στους νεαρούς. Αυτοσχέδιες παγίδες, χαλίκια… και πέτρες που εκσφενδονίζονται και μετατρέπουν ένα πολεμικό σκηνικό κόντρας…
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, κάποιος κάτοικος της περιοχής που προφανώς το κοντέρ του δείχνει…κόκκινα, προσπαθεί ανορθόδοξα να σταματήσει τους νεαρούς, πετώντας Τσαϊλάκι και πέτρες… Πραγματικά πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια.
 
Ας σοβαρευτούμε πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές…
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here