Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κυριάκος Κολσούζογλου του Άρη Σύρου

0

Πλήρης επιβεβαίωση του Cyclades24.gr, στο ρεπορτάζ του Κυριάκου Κολσούζογλου έλεγε ότι βρίσκεται με το ένα πόδι…. στο δικέφαλο! Συγχαρητήρια στο Κυριάκο και στην ομάδα του στη Σύρο, τον Άρη Σύρου γι αυτή την επιτυχία. Σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τα όνειρα σου και να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς!

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι εντάσσεται από σήμερα (19/07) στο έμψυχο δυναμικό των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης ο Κυριάκος Κολσούζογλου (15 χρ., 1μ.98). GALLERY Ο φέρελπις φόργουορντ/σέντερ του Άρη Σύρου παρακολουθείται από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA επί μακρόν, έχει συμμετάσχει σε προπονήσεις της, και κρίθηκε εσχάτως επαρκής για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση της Ακαδημίας του Άρη Σύρου, εκ των πρώτων συλλόγων στην Περιφέρεια, που εμπιστεύτηκε το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της «Ένωσης», αλλά και την οικογένεια του αθλητή.

Η σχετική ανακοίνωση του Άρη Σύρου:

Ο Άρης Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αθλητής Κυριάκος Κολσούζογλου εντάσσεται από σήμερα στα Τμήματα Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ!

Ο ταλαντούχος αθλητής είχε μεταβεί αρκετές φορές στην Αθήνα για προπονήσεις και τελικά έπεισε τους ιθύνοντες της Ένωσης για τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στην “οικογένεια” της ΑΕΚ.

Η ένταξη του Κυριάκου Κολσούζογλου στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Άρη Σύρου, αλλά και την καλύτερη απόδειξη της συνεργασίας ανάμεσα στον σύλλογο και την ΑΕΚ BC Akademy – Dragan Sakota.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here