Τρεις ακόμη μεταγραφές για την Ελλάς Σύρου

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Κώστα Συριανό, Γιώργο Δημητρακόπουλο και Αντώνη Συριανό. Η χαρά μας μεγάλη που προσθέτουμε στο δυναμικό της ομάδας μας , παίκτες με ήθος, προσωπικότητα και με μεγάλες αγωνιστικές «παραστάσεις» στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Κώστας Συριανός

Ο Κώστας Συριανός είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τα γήπεδα των Κυκλάδων τα τελευταία 20 χρόνια. Από το 1994 και για μια ολόκληρη δεκαετία αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Σύρου. Την περίοδο 2004-05 φόρεσε την φανέλα της Syros FC στην Δ Εθνική. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Ελλάς Σύρου στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής την περίοδο 2007-08. Από το 2008 μέχρι και το 2011, ο Κώστας Συριανός τιμούσε την φανέλα της ιστορικής Άνω Σύρου,  με την οποία είχε παρουσία και στην Δ Εθνική (2010-11). Την τριετία 2011-14 φόρεσε την φανέλα του Αίαντα Σύρου, ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα τίμησε την φανέλα του Α.Ο Σύρου με την οποία υπήρξε και  αρχηγός της ομάδας. Τα 5 πρωταθλήματα που έχει μέχρι τώρα (Ελλάς, Άνω Σύρο, Άγιαξ, ΑΟΣ 2) και δυο Κύπελλα (ΑΟΣ, Syros Fc), είναι «παράσημα» που θα τον συνοδεύουν στο φινάλε της καριέρας του και δύσκολα θα ξεπεραστούν.

Αντώνης Συριανός

Ο Αντώνης Συριανός αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και είναι γεννημένος το 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Άνω Σύρου. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Α.Ο Καραβά, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά (και αργότερα Κυπελλούχος Πειραιά) . Η επιστροφή του στο νησί της Σύρου συνδυάστηκε με μεταγραφή του στον Αίαντα Σύρου. Στην συνέχεια φόρεσε με μεγάλη επιτυχία και με πολύ καλές εμφανίσεις την φανέλα του Α.Ο Σύρου. Στο «παλμαρέ» του έχει την κατάκτηση πρωταθλήματος με την Άνω Σύρο, ένα πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Πειραιά με τον Α.Ο Καραβά και 3 ανόδους κατηγορίας σε Πειραιά και ΕΠΣ Κυκλάδων (με Άγιαξ).

Γιώργος Δημητρακόπουλος

Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος από μικρός ήταν στα τμήματα υποδομής του Α.Ο Σύρου. Το 2002 και σε ηλικία 15 ετών, έπαιξε πρώτη φορά στο ανδρικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Α.Ο Σύρου. Το 2004-05, αγωνίστηκε στην Δ Εθνική με τα χρώματα του Αστέρα Σύρου. Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Ελλάς Σύρου, όπου γεύτηκε την δεύτερη άνοδο του στην Δ Εθνική το 2007 (με διαφορετική ομάδα). Ακολούθως, η τρίτη του άνοδο στην Δ Εθνική ,έγινε με την φανέλα της Άνω Σύρου, λίγο πριν επαναδραστηριοποιηθεί ο αγαπημένος του Α.Ο Σύρου όπου με εξαίρεση μια σεζόν (Πάγο) αγωνίζονταν τα τελευταία 6 χρόνια φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μετράει 4 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα με 3 διαφορετικές ομάδες.

Καλωσορίζουμε τους 3 ποδοσφαιριστές στην «οικογένεια» της Ελλάς Σύρου και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν .

Με εκτίμηση για την Διοίκηση της Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here