Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Καβάλα όταν μία επιβάτιδα του ΚΤΕΛ βρέθηκε κλειδωμένη μέσα στο λεωφορείο καθώς την είχε πάρει ο ύπνος και κανείς δεν σκέφτηκε να την ξυπνήσει.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν μία γυναίκα από την Καβάλα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο των 21:00 από Αθήνα προς την πόλη της Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής η γυναίκα αποκοιμήθηκε, με το λεωφορείο να φτάνει στον προορισμό του περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μόνον που κανείς, ούτε καν ο οδηγός, δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το όχημα για τυχόν ξεχασμένα αντικείμενα ή… ανθρώπους!

Αποτέλεσμα; Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε μέσα στο λεωφορείο λίγο μετά τις 05:30. Το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στο Χαλκερό Καβάλας και οι πόρτες…κλειδωμένες!

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ΚΤΕΛ και, λίγη ώρα αργότερα, κατέφθασε ο οδηγός για να της ανοίξει.

Όπως καταγγέλλει η ίδια ο οδηγός την μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη. Όταν δε, τον παρακάλεσε με ευγενικό τρόπο να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του ήταν «να πάρεις ταξί».

Το πρωί της Τρίτης η γυναίκα πήγε στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι «ξεχάστηκε» κοιμώμενη μέσα στο λεωφορείο αλλά και για την αντιμετώπιση που της επιφύλαξε ο οδηγός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εισέπραξε μία γενικότερη απάθεια από τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και… 15 ευρώ αποζημίωση για την κούρσα του ταξί Χαλκερό – Καβάλα!

larissanet.gr

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here