Ο πρώτος κυβερνήτης του αεροσκάφους τύπου Fokker 100, από το Tivat του Μαυροβουνίου προς το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, με 85 επιβάτες και 5 μέλη πληρώματος, πετούσε πάνω από τη ρωσική πρωτεύουσα, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και μελάνιασε…

Μετά από κάποια λεπτά όπου επικράτησε χάος, πήρε τον έλεγχο του αεροπλάνου ο συγκυβερνήτης, ο οποίος το προσγείωσε με ασφάλεια στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας, περίπου 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Ο πρώτος κυβερνήτης ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά την προσγείωση, χωρίς να χρειαστεί τελικά να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος παρέμεινε στο έδαφος για περίπου 9 ώρες, και στη συνέχεια απογειώθηκε για το αεροδρόμιο Domodevo όπου και έφτασε με συνολική καθυστέρηση 9,5 ωρών.

Προβολή εικόνας στο Twitter
BalkanPro – Новости@balkanpro_news

Упавшего в обморок пилота Montenegro Airlines откачала 19-летняя пассажирка

Упавшего в обморок пилота самолета Montenegro Airlines, экстренно приземлившегося 10 июля в аэропорту Калуги, откачала 19-летняя девушка. Пилот вышел в салон самолета и упал в …http://balkanpro.ru/news/montenegro/23544/ 
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη BalkanPro – Новости

Aviation Voice@aviavoice

The regained consciousness after landing, was treated at the . http://bit.ly/2LVPGZJ

Captain of Montenegro Airlines Fokker 100 Becomes Incapacitated

A Montenegro Airlines Fokker 100 was descending towards Moscow when the captain felt sick and became unconscious.

aviationvoice.com

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Aviation Voice

Όπως είπαν οι επιβάτες είδαν τον πιλότο να βγαίνει από το πιλοτήριο και να κατευθύνεται προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Ενώ περπατούσε στον διάδρομο με τα καθίσματα δεξιά και αριστερά του, άρχισε να ψελλίζει κάτι, έχασε το χρώμα του έγινε μπλε και κατέρρευσε.

Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε μια 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

newsit.gr

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here