Ο σεισμός των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (19.07.2019) την Αθήνα και πολλές περιοχές της Αττικής έχει καταγραφεί σε πολλά τόσο από κάμερες ασφαλείας όσο και από πολίτες που είχαν την ψυχραιμία να… σηκώνουν το κινητό για να «κρατήσουν» τη στιγμή.

Τρία νέα video φέρνει σήμερα στο φως το newsit.gr. Τρία video από αναγνώστες που έχουν καταγράψει τη στιγμή που ο σεισμός ταρακουνά τα πάντα.

Στο πρώτο video, που έστειλε στο newsit.gr ο αναγνώστης Αλέξης Αναγνωστόπουλος, κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που… τρέμουν τα πάντα.

Και καταγράφει ακόμη και τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε ο σεισμός.

Η κάμερα ασφαλείας είναι τοποθετημένη σε ένα υπνοδωμάτιο. Τη στιγμή που γίνεται ο σεισμός, βιβλία πέφτουν από τη βιβλιοθήκη, ο ανεμιστήρας… πάει κι έρχεται, ενώ κουτιά με συλλεκτικές φιγούρες πέφτουν από τα ράφια σαν… βροχή.

Στο δεύτερο video του ίδιου αναγνώστη, επίσης από κάμερα ασφαλείας, καταγράφεται ξανά η στιγμή του σεισμού, την ώρα που η μητέρα του κ. Αναγνωστόπουλου ανοίξει το ψυγείο στην κουζίνα του σπιτιού. Τα πάντα τρέμουν, ο θόρυβος ακούγεται έντονα, όπως και το σπάσιμο αντικειμένων.

Στο τρίτο video, κι αυτό από κάμερα ασφαλείας που έστειλε άλλος αναγνώστης του newsit.gr, φαίνεται ακριβώς η στιγμή που η γη αρχίζει να τρέμει. Ήταν 14:13 και 15 δευτερόλεπτα όταν ακούστηκε η βοή από το σεισμό και όλα άρχισαν να τρέμουν για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Φωνές ακούγονται και συναγερμοί αρχίζουν να χτυπάνε.

Δείτε τα υπόλοιπα video από τη στιγμή του σεισμού

newsit.gr
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here