Εργοτάξιο το Καρνάγιο λόγω αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροδότησης. Πότε ολοκληρώνεται το έργο

0

Έργα αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροδότησης εκτελούνται αυτό το διάστημα στην Ερμούπολη και πιο συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή Καρνάγιο η οποία έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο.

Ειδικότερα, ο ΔΕΔΔΗΕ Σύρου προχωρά στην αποκατάσταση του καλωδίου ηλεκτροδότησης των ναυπηγείων Νεώριου το οποίο είχε υποστεί σοβαρή βλάβη.

Η επαναλειτουργία του Νεωρίου αύξησε σημαντικά τα φορτία κατανάλωσης ηλεκτροδότησης στο ναυπηγείο. Λόγω βλάβης του καλωδίου που τροφοδοτεί το Νεώριο, ο ΔΕΔΔΗΕ υποχρεώθηκε να καλύψει τις ανάγκες του ναυπηγείου μέσου της κεντρικής γραμμής ηλεκτροδότησης της Ερμούπολης. Αυτό, ωστόσο, εγκυμονεί κινδύνους καθώς επιβαρύνει σημαντικά το δίκτυο ηλεκτροδότησης της πόλης.

Έτσι, ο ΔΕΔΔΗΕ Σύρου ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβρη τις διαδικασίες εξασφάλισης των εγκρίσεων από τις συναρμόδιες υπηρεσίες για την αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροδότησης του Νεωρίου, έργο το οποίο κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο. Οι διαδικασίες, βέβαια, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρονοβόρες και απαιτήθηκαν αρκετοί μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την εκτέλεση του έργου.

Την περίοδο αυτή οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και με βάση τον προγραμματισμό, μέσα στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου το έργο θα έχει περαιωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here