Βαρδάκειος Σχολή: Διαγωνισμός βίντεο με θέμα «Διαφορετικότητα & Διακρίσεις»

Έναρξη του διαγωνισμού για τα καλύτερα βίντεο μαθητών με θέμα «Διαφορετικότητα & Διακρίσεις», στα πλαίσια του διεθνούς έργου “Recognize and Change”

0

Βαρδάκειος Σχολή: Διαγωνισμός βίντεο με θέμα «Διαφορετικότητα & Διακρίσεις»

Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης, στα πλαίσια του διεθνούς έργου “Recognize and Change”, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σας ενημερώνει για την έναρξη του διαγωνισμού για τα καλυτέρα βίντεο μαθητών με θέμα «Διαφορετικότητα & Διακρίσεις».

Μέσα από την πλατφόρμα του έργου δείτε και ψηφίστε τα βίντεο που δημιούργησαν μαθητές από το Επαγγελματικό Λύκειο Σύρου, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Σύρου και το 1ο Γυμνάσιο Σύρου στον παρακάτω σύνδεσμο: videowall.recognizeandchange.eu/contest/gr

Δώστε την θετική σας ψήφο και στηρίξτε τα παιδιά πατώντας ‘Like’ στο ειδικά σχεδιασμένο κουμπί δίπλα από τα βίντεο. Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 11 Ιουνίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου 2019 στις 23:59.

Η τελική βαθμολογία θα καθοριστεί από τις ψήφους του κοινού και από την επιτροπή αξιολόγησης. Οι ομάδες που δημιούργησαν τα 3 πρώτα βίντεο θα βραβευθούν με το ποσό των 800 ευρώ η κάθε μία.

Το διεθνές έργο “Recognize and Change” έχει σαν στόχο να προωθήσει την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό σχετικά με θέματα ταυτότητας, σχέσεων, διαφορετικότητας και διακρίσεων.

Τα βίντεο δημιουργήθηκαν από μαθητές που συμμετείχαν στα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποίησαν στα σχολεία οι νέοι εκπαιδευτές της Βαρδακείου Σχολής, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά για τα υπέροχα έργα τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στον διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επισκεφτείτε την σελίδα: recognizeandchange.eu

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here