Παρουσίαση και Test Ride των Νέων Μοντέλων της Benelli στη παραλία της Ερμούπολης

0

Τα  νέα μοντέλα της ιταλο-κινεζικής εταιρίας Benelli θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να οδηγήσουν Συριανοί και επισκέπτες την Κυριακή 30 Ιουνίου το απόγευμα στη Πλατεία Παπάγου 42 στην Ερμούπολη.

Το κατάστημα του κ. Σιγάλα Γεράσιμου και Παναγιώτη MOTO SERVICE, σας προσκαλεί σε ενα ξεχωριστό event για τους φίλους της μοτοσυκλέτας. Οσοι λοιπόν εχετε στο μυαλό σας για μία νέα αγορά… ήρθε η ώρα να κατασταλάξετε στο μοντέλο που σας ταιριάζει!

Από νωρίς το απόγευμα (15:00) μέχρι και τις 11.00 το βράδυ το κατάστημα του κ. Σιγάλα μεταφέρεται στη παραλία της Ερμούπολης για μια ξεχωριστή βόλτα με τα νέα μοντέλα benelli.

Πάρτε μια πρώτη γεύση και από τα νέα μοντέλα, τώρα που η αντιπροσωπεία σας δίνει την δυνατότητα να τα οδηγήσετε. Οι μοτοσυκλέτες Benelli είναι κομψές, καθώς και σπορ, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη, ακόμα και του πιο απαιτητικού, και να εξασφαλίσουν την άνεση, παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, εστιάζοντας παράλληλα στην κατανάλωση και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι άμεσα αναγνωρίσιμες λόγω του ιταλικού, ελκυστικού σχεδιασμού και της σπορ εμφάνισής τους. Οι πιο καινοτόμες σχεδιαστικές ιδέες εφαρμόζονται σε όλα τα μοντέλα της Benelli, χάρη στην τεχνογνωσία του τμήματος R & D, το οποίο απαρτίζεται από πολλούς και κορυφαίους εμπειρογνώμονες.
Ελάτε να γνωρίσετε απο κοντά τις μοτοσυκλέτες Benelli…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here