Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών Κυκλάδων της ΝΔ. Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε στην τελευταία της έκδοση τα ονόματα των 397 υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την επικράτεια, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται και τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του νομού Κυκλάδων, ωστόσο, ενώ οι προβλεπόμενες θέσεις στο ψηφοδέλτιο είναι έξι (βάσει πληθυσμιακού μεγέθους του νομού) το δημοσίευμα αναφέρει επτά ονόματα. Προφανώς, πρόκειται για λάθος, καθώς ο αριθμός των υποψηφίων δε μπορεί να υπερβεί τις έξι θέσεις. 

Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ για τις θέσεις των υποψηφίων βουλευτών Κυκλάδων, αναφέρονται: ο εν ενεργεία βουλευτής και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, η πολιτευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογιυού, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Φίλιππος Φόρτωμας, ο πολιτευτής Κυκλάδων, Γιώργος Βακόνδιος, η πρώην έπαρχος Θήρας, Θεώνη Λειβαδάρου, ο αντιδήμαρχος Θήρας, Μάρκος Καφούρος και η προερχόμενη από «Το Ποτάμι», Λίλη Αγγελοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Από 29/6 οι αιτήσεις για τα e-voucher και τον Τουρισμό για Όλους

Αναμφισβήτητα, τα περισσότερα από τα προαναφερόμενα ονόματα θα συμπεριληφθούν στο οριστικό ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένονται εντός της εβδομάδας, πιθανότατα έως και την Τετάρτη.