Ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δημιουργήσει εννιά ανεξάρτητες πέτρινες κατοικίες, μόλις 400 μέτρα από την παραλία της Αχλας στην Άνδρο. Περιβάλλονται από ένα πιστοποιημένο βιολογικό κτήμα 70 στρεμμάτων και συνορεύουν με τον προστατευόμενο υγροβιότοπο που δημιουργείται στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού…

Επίγειο παράδεισο και ησυχαστήριο χαρακτηρίζουν το συγκρότημα κατοικιών του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο όσοι πέρασαν εκεί τα καλοκαίρια τους.

Ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δημιουργήσει εννιά ανεξάρτητες πέτρινες κατοικίες, μόλις 400 μέτρα από την παραλία της Αχλας στην Άνδρο. Περιβάλλονται από ένα πιστοποιημένο βιολογικό κτήμα 70 στρεμμάτων και συνορεύουν με τον προστατευόμενο υγροβιότοπο που δημιουργείται στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είχαν ως όνειρο ζωής την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας που είχε ξεκινήσει εκείνος στα Άχλα της Άνδρου και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που εγκαινιάζουν τις ολοκαίνουργιες βίλες τους.

Όλες οι κατοικίες είναι φτιαγμένες από πέτρα και ξύλο.

Οι βίλες διαθέτουν όλες τις ανέσεις, ακόμα και των πιο απαιτητικών ενοίκων τους και βρίσκονται χτισμένες σε μία καταπληκτική τοποθεσία με θέα απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκονταν υπό κατασκευή την οποία είχε αναλάβει το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου Zege architects.

Διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική διακόσμηση με πανάκριβα έπιπλα που όμως ακολουθούν την αιγαιοπελαγίτικη αισθητική.

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελαν να κάνουν αυτές τις πέντε βίλες ξεχωριστές, ακόμα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας όμως να ταιριάζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες της πολυτελούς ξενοδοχειακής τους μονάδας.

Κάθε βίλα είναι απομονωμένη από την άλλη ώστε να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του κάθε ενοίκου.

govastileto.gr

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here