Την Τήνο επέλεξε για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μαρέβα Μητσοτάκη, αφού εκεί βρίσκεται η εξοχική κατοικία που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί να διανύουμε προεκλογική περίοδο, το άγχος να είναι μεγάλο και οι υποχρεώσεις πολλές, όμως δύο μέρες ξεκούρασης είναι απαραίτητες. Η Τήνος αποτελεί το ησυχαστήριο της Μαρέβας Μητσοτάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη και γι’ αυτό την επιλέγουν ξανά και ξανά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να συνδυάσει τις ολιγοήμερες διακοπές με δουλειά, η ίδια μαζί με άλλους εθελοντές καθάρισαν τις όμορφες παραλίες του νησιού από τα πλαστικά. Μπορεί να χρειάστηκαν αρκετές ώρες, όμως το αποτέλεσμα αντάμειψε όλους εκείνους που συνέβαλαν σε αυτό το σπουδαίο έργο.

Ποιος όμως ήταν η σκιά της Μαρέβας στη Τήνο; Ο λόγος για τον γαλάζιο υποψήφιο βουλευτή στις Κυκλάδες, Φίλιππο Φόρτωμα, ο οποίος συμμετείχε στη δράση «Plastic Free Sea» που στοχεύει στον περιορισμό των πλαστικών και των θαλάσσιων απορριμμάτων.

Μαζί με το Φίλιππο Φόρτωμα, η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ αλλά και δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός σε παραλίες της Τήνου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιππος Φόρτωμας πάντα διαμηνύει ότι η ευαισθητοποίηση για τη θαλάσσια ρύπανση, η κινητοποίηση για τη μείωση του πλαστικού και η προώθηση της οικολογικής συνείδησης πρέπει να είναι κοινές προτεραιότητες.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here