Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την θερινή περίοδο στην Άνω Σύρο

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στην Άνω Σύρο από 1η Ιουλίου μέχρι 31η Αυγούστου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την θερινή περίοδο στην Άνω Σύρο

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου, που προκαλείται στον οικισμό της Ανω Σύρου, κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου και για λόγους πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και προστασίας της ζωής των πολιτών και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501 / 10 / 260 -α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων το χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2019 και ώρες 19:00 έως 23:00:

  • Η επαρχιακή οδός Άνω Μεριάς — Ερμούπολης και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι την διασταύρωση με την παρακαμπτήριο οδό Άνω Σύρου — ΕΘνικής Αντιστάσεως θα λειτουργεί ως μονόδρομος, δηλαδή θα επιτρέπεται μόνο η κάθοδος των οχημάτων και θα απαγορεύεται η άνοδος σύμφωνα πάντα την Τεχνική ‘Εκθεση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου — Ερμούπολης.

  • Η άνοδος των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ερμούπολης — Άνω Μεριάς θα πραγματοποιείται από την παρακαμπτήρια οδό μονής κατεύθυνσης της Άνω Σύρου (γήπεδο Άνω Σύρου).

  • Μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού ως μόνο καθόδου, εξαιρούνται τα δημοτικά μίνι λεωφορεία που εξυπηρετούν τον οικισμό της Άνω Σύρου.

  • Τα παρόντα κυκλοφοριακά μέτρα είναι προσωρινά και λαμβάνονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γ. Χατζημάρκος: «Δασικοί χάρτες και βιομηχανικές ανεμογεννήτριες, ευθεία απειλή της προοπτικής των νησιών»