Στην Φολέγανδρο ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με τον ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Γάκης

0

Στην Φολέγανδρο βρέθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο  Αντώνης Γάκης , υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από ολες τις πολιτικες του δράσεις δεν θα μπορούσε να <<ξεχάσει>> τα παιδιά , εξού και συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ Φολέγανδρου όπου και δώρισε μια σειρά από τα εκπαιδευτικά του παραμύθια για όλα τα παιδιά του νησιού. 

Στη συνέχεια ,είχε συνάντηση εργασίας με την υποψήφια Δήμαρχο Φολέγανδρου κυρία Μπαλή  όπου και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα και τις προοπτικές του νησιού . Συμφωνήθηκε η δημιουργία μιας κοινής πλατφόρμας δράσεων και παρεμβάσεων με οριζόντια διασύνδεση ανάμεσα στους ανθρώπους της προόδου για την προστασία του περιβάλλοντος και της ισόρροπης ανάπτυξης των νησιών των Κυκλάδων.

Έπειτα συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου στην περιφερειακή ενότητα  Θήρας  κ. Βενιανάκη ,όπου αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση αλλά και οι προτεινόμενες λύσεις για τα νησιά του επαρχείου.

Στη συνέχεια περιόδευσε στη Χώρα , στην Άνω Μεριά , στην Αγκάλη και στον Καραβοσταση όπου συνομίλησε με κατοίκους αλλά και εργαζομένους του νησιού όλων των ηλικιών.

Το βράδυ παρακολούθησε την αναβίωση του εθίμου του Κλήδωνα στο παλιό Κάστρο της Χώρας που αναβίωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φολέγανδρου.

Επόμενος σταθμός του κυρίου Γάκη θα είναι τη Δευτέρα η γενέτειρα του Σαντορίνη , όπου και θα περιοδεύσει στις δημόσιες υπηρεσίες και θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here